FLIR - The World's Sixth Sense®

A FLIR a hőképalkotás úttörője – infravörös képalkotó rendszerek gyártója és fejlesztője – nem csak előremutató technológiák, hanem fenntarthatóbb, hatékonyabb és biztonságosabb jövő építésére is törekszik. A FLIR termékek tökéletesítik azt, ahogy az ember kapcsolatba lép a körülötte lévő világgal, növelve a közösség biztonságát és jólétét, fejleszti az energetikai hatékonyságot és lehetővé teszi az egészséges és szórakoztató közösség létrehozását. A FLIR kétszer is elnyerte a “Red Dot: Best of the Best” címet a felső kategóriás és csúcsminőségű termék­dizájn elismeréseként: 2017-ben az új FLIR Exx, valamint 2018-ban a T500-as hőkamera szériájával. A minőséget tovább garantálja még az is, hogy a FLIR termékeire 2 év teljeskörű garanciát, míg a készülékek detektoraira 10 év jótállást vállal.

Mikor válassza a FLIR termékeit?

applicationheroblock-homeoutdoor2

Ha küldetése van!

Ragadja meg azt, ami Ön előtt van! A legjobb képalkotási technológiát nyújtjuk hozzá Önnek, mely intelligens funkcióinak köszönhetően páratlan előnyt biztosít.

e86-elecinsp-concretefactory-01

Ha többet akar kihozni vállalkozásából!

Növelni szeretné termelékenységét? Zakatolnak a gyárban a gépek 0-24-ben? Magasak a gépkarbantartási költségek? Dolgozzon okosabban a FLIR infravörös hőképalkotó technológiájával, amely segítségével minden nap könnyebb meghozni a kritikus döntéseket.

howtoscreenforebt_vid_thumbnail

Ha a világ megismerése mozgatja!

Hihetetlen élmény látni azt, amit eddig még soha. Fedezze fel, vizsgálja meg a környezetét, találja meg az állatokat az erdő sűrűjében, alkalmazza orvosi praxisa során gyulladási gócpontok keresésére. Lássa más szemmel a világot!

Hogyan működnek a hőkamerák?

A hőkamerák mögött álló tudomány lehetővé teszi számunkra, hogy lássuk a hő láthatatlan világát. A hőkamera érintésmentesen érzékeli az infravörös energiát (hőt), és átalakítja azt olyan képekké, amelyeket az emberek a szemükkel is láthatnak.

Hogyan működik ez? Miért nem lehet egyszerűen csak képeket készíteni, mint bármely más fényképezőgéppel, ha így működik? Nos, merüljünk el ezeknek az érzékelőknek a tudományában, mert határozottan van néhány érdekes koncepció!

Kézi Hőkamerák

A FLIR kézi hőkameráit nagy területek átvizsgálására ajánljuk
terepen vagy zárt létesítményekben, amikor a gyorsaság és a mobilitás számít.

flir-e96-thumb-1_zi5v0jnrsl90msqs

FLIR Exx széria (E54, E76, E86, E96) kézi hőkamerák

Vizsgálat és hibakeresés gyorsabban, mint valaha. Hőkamera széria, melyben minden költségvetéshez és alkalmazáshoz megtalálja az Ön számára legalkalmasabbat.

FLIR_T530_T540_T560

FLIR T530 / T540 / T560 kézi hőkamerák

A FLIR új T-500 szériája megfelel a szak­emberek elvárásainak: pontos hibaelhárításra képes a forró pontok és lehetséges hibák azonosításával.

Automatizálás

A FLIR telepített kameráit leginkább üzemi és laboratóriumi folyamatok monitorozására ajánljuk,
melyek fejlett rendszerbe illeszthetőséget tesznek lehetővé.

FLIR_A50-A70

FLIR A50/A70 intelligens hőképalkotó szenzor

A FLIR A50/A70 kamerák megfizethető automatizálási megoldást nyújtanak korszerű elemzéssel és nyílt kommunikációs protokollokkal.

FLIR_A500_A700_EST

FLIR A400/ A500/ A700 hőkamera

Új generációs FLIR A400/ A500/ A700 telepíthető hőkamerák élő hőkép elemzésére és streamelésére.

Gázképalkotás

A FLIR gázképalkotó kameráit szabad szemmel láthatatlan gázok
felderítésére és égésterek hőmérsékletének mérésére ajánljuk.

FLIR_GF320_infrakamera_13_2

FLIR GF320 / GFx320 kézi infrakamera

A FLIR GF320 infrakamera gázszivárgás keresésre és elektromos ellenőrző vizsgálatra egyaránt ajánlott, egyedülálló készülék.

gf77

FLIR GF77 kézi infrakamera

FLIR GF77 kézi gázszivárgás detektor kamera, amely CH4 / N2O / C3H8 észlelésére alkalmas, a nagytestvérek árának töredékéért.

Mennyire érzékenyek a FLIR gázképalkotó kamerái?

Egy FLIR optikai gázképalkotó kamera segítségével láthatja a kézfertőtlenítőben található etil-alkohol gőzét. Nézze meg ezt a gyors kísérletet a gázok optikai gázképalkotó kamerával történő megjelenítésére!

Drónos hőkamerák

A FLIR drónos hőkamerái a ma elérhető legfejletteb technológiát nyújtják
a nagy területek ad hoc vagy automatizált hőtérképezésére.

duoProR-product_2

FLIR Duo Pro R drónos hőkamera

Az új standard a drónos hőképalkotásban. Professzionális drónos hőkamerás megoldás a Duo Pro R, mellyel a nap 24 órájában készíthet felvételeket.

FLIR_DJI_Zenmuse_XT2

FLIR XT2 hőkamera

A FLIR és a DJI stratégiai együttműködéséből született meg a második generációs drónra szerelhető hőkamera. Tekintse meg bemutató videónkat a Zenmuse XT2-ről!

Kutatás-fejlesztés

A FLIR kutatás-fejlesztésre szánt hőkameráit leginkább laboratóriumi kísérletek és vizsgálatok
pontos méréseinek kivitelezéséhez ajánljuk, a felhasználáshoz szabható legprecízebb technikával.

FLIR_Axxsc_1_2

FLIR A35sc Test Kit

Labor- és K+F hőkamerák kompakt rend­szerben sokféle tesztmérésre és K+F alkal­mazásra. Rendkívül kedvező SC35 hőkamera labor mérnökök számára.

x6800sc-x6900sc-x8500sc_200_221

FLIR X8500sc MWIR hőkamera

A FLIR X8500sc akár 180 képkocka/másodperccel is képes nagysebességű hőkép rögzítésére 1280 x 1024 képpontos felbontásban valódi HD minőségben.

Mi az MSX®?

A FLIR MSX technológiája valós időben egyesíti a látható kép részleteit a hőképpel, így hígítatlan hőképet hoz létre, amely kiemeli a problémás hőmintázat helyét. Az eredmény azonnal látható a FLIR kamerák LCD kijelzőjén, mivel ez azonnal megtörténik.

Miért válasszon minket?

A Grimas több mint 25 éve van a magyar piacon. A FLIR termékek képviselete hosszú évtizedekre nyúlik vissza. Ennek a hosszú idejű tapasztalatnak köszönhetően a Grimas büszkén viseli a FLIR Platina disztribútor címet, mely szolgáltatásunk minőségének védjegye.

Garancia

A Grimas Kft. Platina disztribútorként biztosítja a garanciális javítás lehetőségét. A FLIR kameráira 2 év garanciát, a hőképalkotó szenzorokra pedig 10 év jótállást vállal. A Grimas és a FLIR közötti szoros kapcsolatnak köszönhetően garanciális igény esetén is állunk vevőink rendelkezésére.

Magyar nyelvű tanácsadás

A FLIR svéd-amerikai vállalat. Disztribútorként a szaktudás elsajátítása elsődleges feladatunk. A megszerzett termékismeretnek és termékhasználati képességeinknek köszönhetően magyar nyelven nyújtunk Önnek tanácsadást. Amennyiben bizonytalan, hogy az alkalmazásához melyik kamera lenne a leginkább megfelelő választás, ebben is szívesen segítünk. Villamosmérnök szakterületi üzletkötőnk készséggel áll a rendelkezésére.

VektorosGrimasLogo

Vegye fel velünk a kapcsolatot

  Név (kötelező)
  Cégnév
  Telefon
  Email (kötelező)
  Válasszon kategóriát (nem kötelező)
  Érdeklődés tárgya
  Üzenet
  Az űrlap elküldése előtt olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat!
  Szeretne feliratkozni hírlevelünkre?
  VektorosGrimasLogo-yellow

  Elérhetőségek

  Irodai cím:
  1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

  Telefonszám:
  +36 1 420-5883

  Email:
  info@grimas.hu

  Nyitvatartás:
  Hétköznap: 7:30 - 16:00

  Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

  Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.