FLIR Exx széria (E54, E76, E86, E96) kézi hőkamerák

Vizsgálat és hibakeresés gyorsabban, mint valaha. Hőkamera széria, melyben minden költségvetéshez és alkalmazáshoz megtalálja az Ön számára legalkalmasabbat.

Leírás

A megelőző karbantartásban dolgozó szakemberek számára, akik az elektromos szekrények és épületgépészet ellenőrzésével foglalkoznak, a legértékesebb eszközök azok, melyek növelik a hatékonyságot és segítenek a potenciális problémák megtalálásában még mielőtt azok drága javítást igényelnének. A FLIR Exx szériája pontosan ezt az értéket képviseli a teljesértékű kézi hőkamera családjával, mely bármely költségvetéshez illeszkedik.

Röviden a széria kameráiról:

A FLIR E54 belépőszintű modell, mely az alap állapotellenőrzéshez, elektromos és mechanikai vizsgálathoz, épület átvizsgáláshoz szükséges felbontást és érzékenységet kínálja. A 320 x 240 pixeles hődetektor pontosan méri a hőmérsékletet 650°C-ig és éles, élénk képek készítésére alkalmas, mely még tovább fejleszthető a FLIR MSX technológiájának köszönhetően.

A FLIR E76 kamera teljes lefedettséget biztosít közeli és távoli célpontok mérésére a cserélhető AutoCal ™ lencsék segítségével. Széles látószögű vizsgálatot biztosít, mely alkalmas például a tetőszerkezetek vagy elektromos szekrények biztonságos távolságból végrehajtott vizsgálatára. A mérhető hőmérséklet tartomány tekintetében az E76 hőkamera egyel magasabb kategória az E54-hez képest, ugyanis ez már 1000°C-ig képes mérni. A pontos mérést lézer által támogatott automata fókusz és három területmérő ablak segíti. A FLIR E76-os is 320 x 240 pixeles hődetektorral rendelkezik. Az éles képek ennél a kameránál is tovább fejleszthetők MSX technológiával.

A FLIR E86 kamera nagy teljesítményű funkciókkal felszerelt rendszer, mely a forró pontok és a rejtett hiányosságok gyors és pontos detektálására lett fejlesztve. A FLIR E86-os kamera már 464 x 348 pixeles hődetektorral rendelkezik, mely kiterjesztett hőmérséklet mérésre alkalmas. Alkalmazási területei közé az elektromos és mechanikai anomáliák felderítése tartozik. Az E86-os készülékhez már nem csak az MSX technológia érhető el, hanem az UltraMax is, mely segítségével még tovább fejleszthető a natív kép a még tisztább hőkép érdekében, így a hőmérsékletmérés pontossága is egy magasabb szintre emelkedik. A FLIR E86 kamera már maximálisan 1500°C-ig képes mérni.

A FLIR E96 az első olyan pisztoly formájú hőkamera, mely 640 x 480 pixeles hőfelbontással rendelkezik, így a vizsgáló képes a nagyfeszültségű elemek, veszélyes célpontok biztonságos és gyors felmérésére, valamint elektronikai és mechanikai hibák diagnosztizálására. A FLIR E96 kamera is maximálisan 1500°C-ig képes mérni.

Az MSX technológia segítségével a vizsgált tárgy könnyebben azonosítható későbbi képelemzés esetén is, hiszen a hőkép és digitális kép integrációjával a szoftver kivonja a legfontosabb látható képelemeket, mint például körvonalakat, szavakat, számokat és egyéb nagy kontrasztú élrészleteket-, és hozzáadja őket a hőképhez. Továbbá szükségtelenné válik a kiegészítő digitális kép készítése is a funkció használata által. Az MSX technológiával felszerelt hőkamerákba tulajdonképpen két kamera van beépítve, egy hőkamera és egy digitális kamera.

Az új FLIR Exx széria kompatibilis mindegyik cserélhető AutoCal™ lencsével. A hőkamera automatikusan felismeri, ha egy új lencsét csatlakoztat hozzá, majd betölti az automatikus kalibráció elindítását segítő varázslót. Ennek köszönhetően nincs szükség a kamera szervizbe küldésére. Az AutoCal lencsék biztosítják, hogy a kamerák mindig magas minőségű felvételeket és precíz hőmérséklet mérést hajtsanak végre.

További előnye a legújabb Exx szériának, hogy fedélzeti vizsgálati terv kialakítására van lehetőség, mellyel strukturált módon előre meghatározott útvonalon készítheti el hőképeit. Kifejezetten olyan szakemberek számára előnyös a FLIR Inspection Route használata, akik rendszeresen nagyszámban hajtanak végre hőkamerás méréseket kritikus tárgyakon. Ez a funkció az új Exx szériában standard funkcióként elérhető havi előfizetés ellenében.

A lézeres távolságmérő nem csak egy lézermutató az új szériában, ugyanis a hőkamerák lézer vevővel is rendelkeznek, mellyel pontosan kiszámítható a távolság a kamera és a vizsgált tárgy között. Ez nem csak az autofókusz válaszképességét növeli, de kritikus adatot is nyújt a jegyzőkönyvezéshez.

Garancia

2 év teljes védelem + alkatrészek

5 év az akkumulátorra

10 év a detektorra

Elérhető dokumentumok

Link a FLIR hivatalos oldalára...

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR Exx széria (E54, E76, E86, E96) kézi hőkamerák” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.