FLIR A50/A70 intelligens hőképalkotó szenzor

A FLIR A50/A70 kamerák megfizethető automatizálási megoldást nyújtanak korszerű elemzéssel és nyílt kommunikációs protokollokkal.

Leírás

A FLIR A50 és A70 intelligens érzékelő kamerák ideálisak olyan felhasználók számára, akik állapotfigyelésre és a korai tűzérzékelő alkalmazásokra szeretnének beépíthető, valós idejű kamera elemzéssel és riasztási képességekkel rendelkező hőkamerát vásárolni. A FLIR A50/A70 kamerák rugalmas, konfigurálható megoldást nyújtanak számos iparágban a Wi-Fi-nek, a beépített vizuális kamerának és az ONVIF S-kompatibilitásnak köszönhetően. A FLIR A50/A70 kamerák az automatizálással foglalkozó ügyfelek egyedi igényeit is ki tudja elégíteni. Az A50 és A70 hőkamerák felhő- és ipari internetes (IIoT) megoldások részeként támogatást nyújtanak az eszközök védelmében, a biztonság javításában, az üzemidő maximalizálásában és a karbantartási költségek minimalizálásában.

A FLIR A50/A70 kamerák megfizethető automatizálási megoldást nyújtanak korszerű elemzéssel és nyílt kommunikációs protokollokkal.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÉPEK

A termikus jellemzőkhöz gyors hozzáférést biztosít a széles felületű, érintésmentes hőmérséklet-érzékelő szenzor, mellyel akár 640 × 480 (307.200 pixel) felbontás és ± 2 °C pontosság is elérhető.

HIBÁTLAN INTEGRÁCIÓ

Egyszerűsítse az integrációval járó erőfeszítéseket olyan intelligens hőszenzorokkal, melyek képesek kommunikálni a szabványos ipari protokollokkal és videókezelő rendszerekkel.  A FLIR A50/A70 kamerák kompatibilisek a HMI-vel, a SCADA-val és opcionálisan az ONVIF S-sel is, mellyel szimultán VMS videó és riasztó integráció valósítható meg. A HMI és SCADA integráció átlagos ipari protokollt és figyelmeztető input/output jeleket alkalmaznak. Az SNMP tűzfal védelem pedig lehetővé teszi több hálózati eszköz biztonságos együttműködését. További előny, hogy a rendszer beállítása egyszerűen elvégezhető bármelyik standard webböngésző segítségével.

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

A FLIR A50/A70 kamerák bárhová könnyen felszerelhetők M8/12 csatlakozók segítségével többféle rögzítési lehetőséggel. A FLIR A50/A70 rendszerek kis súllyal és IP66-os besorolású védelemmel rendelkeznek.

ÜZEMIDŐ MAXIMALIZÁLÁSA, ESZKÖZÖK VÉDELME, BIZTONSÁG NÖVELÉSE

A lehetséges hibák elhárítása érdekében férjen hozzá gyorsan a hőképekhez. A FLIR A50/A70-es kamerák segítségével a tüzeket még a füst vagy láng megjelenése előtt észlelheti. Ezt az teszi lehetővé, hogy a FLIR A50/A70-es hőkamerái pontosan mérik a hőmérsékletet akár 640 × 480 pixel-es (307.200 pixel) hőképfelbontással és ± 2 ° C pontossággal. Az új Axx széria kamerái alacsony zajszintű képeket készítenek, mely lehetővé teszi a hibák könnyebb azonosítását. Opcionálisan a szériához MSX technológia is elérhető, így a hőkép és digitális kép integrációjával a vizsgált tárgy könnyebben azonosítható későbbi képelemzés esetén is, továbbá szükségtelenné válik a kiegészítő digitális kép készítése a hőkép mellett. A kamera MSX-szel felszerelt konfigurációját választva a hőkamera mellett egy digitális kamera is beszerelésre kerül.

A fejlett intelligens érzékelővel kompatibilis FLIR Atlas SDK segítségével minden képpontból hőmérsékleti adatokat nyerhet ki. A FLIR Atlas SDK .NET egy szoftverfejlesztő készlet, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára különböző alkalmazások létrehozását. A kívánt eredmény elérése érdekében a fejlesztők új funkciókat adhatnak a képelemzéshez, vagy képessé tehetik a rendszert más FLIR termékekkel való együttműködésre, ebben a FLIR súgófájlokkal és mintakóddal támogatja a programozókat. A szoftver támogatja a kommunikációt, a streamelést és a felvételt FireWire, Gigabit, RTSP és USB interfészek segítségével.

Elérhető dokumentumok:

Link a FLIR hivatalos oldalára...

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR A50/A70 intelligens hőképalkotó szenzor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × kettő =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.