FLIR A500f/A700f fejlett intelligens hőkamera

A FLIR A500f és A700f fejlett intelligens szenzorral felszerelt hőkamerák ideálisak azoknak a felhasználóknak, akik beépíthető, valós idejű kamera elemzéssel és riasztási képességekkel rendelkező hőkamerákat szeretnének kültéri állapotfigyelésre és korai tűzérzékelésre alkalmazni.

Leírás

A FLIR A500f és A700f hőkamerák segíthetnek a vállalatoknak az eszközök védelmében, a biztonság növelésében, az üzemidő maximalizálásában és a karbantartási költségek minimalizálásában. A zord környezeti feltételeknek ellenálló védőburkolattal rendelkező FLIR A500f/A700f kamerarendszerek ötvözik a páratlan hőképalkotást, az élvonalbeli számítástechnikát és az ipari tárgyak internetét (IIoT), így könnyebben beilleszthetők új vagy meglévő hálózatokba. A hőkép- és látható kép folyamok egymástól függetlenül vagy egyszerre is megtekinthetők VMS-integrációk esetén. A FLIR A500f/A700f kamerák könnyen hozzáadhatók a HMI/SCADA rendszerekhez, melyek beállítása és működtetése némi gyakorlás után könnyen elsajátítható.

KÜLTÉRI FELÜGYELETRE

A FLIR A500f/A700f kamerák védőburkolata ellenáll a -30 °C és 50 °C közötti hőmérsékletnek. A burkolat magas szintű védelmet nyújt a kihívást jelentő környezeti feltételek és lopások ellen. A FLIR A500f/A700f hőkamerarendszerek IP65-ös védelemmel rendelkeznek.

EGYSZERŰSÍTETT INTEGRÁCIÓ

A számos kommunikációs és vezérlési lehetőség – mint például a HMI/SCADA, ONVIF, Modbus, MQTT és REST API protokoll – lehetővé teszi, hogy a rendszer könnyen integrálható legyen a szabványos biztonsági és IiOT megoldásokba.

KÖVETKEZETES ÉS PONTOS EREDMÉNYEK

Az A500f/A700f kamerák minden alkalommal megbízható méréseket biztosítanak az akár 640 × 480 pixeles termikus felbontásnak, a motoros fókusznak, az FSX® (Flexible Scene Enhancement) technológiának és a választható látómezőnek köszönhetően.

Mi biztosítja a pontos eredményeket?

A FLIR A500f hőkamera detektor fizikai pixel mérete 17 µm, míg a FLIR A700f kameráé 12 µm. Ezek az állapotfigyelő hőkamerák három különböző látómezővel érhetőek el, mely lehet 14°, 24° vagy 42°-os. A két kamera fókusztávolsága 29 mm. A FLIR tűzérzékelésre alkalmas telepíthető hőkamera szériája motorizált fókusszal rendelkezik, így az élőkép változásait automatikusan lekövetve képes az éles kép rögzítésére, mely a mérési pontosság szempontjából is kulcsfontosságú.

Mit takar az FSX technológia?

Az FSX egy fejlett nemlineáris képfeldolgozó algoritmus, amely megtartja a részleteket a nagy dinamikatartományú képeken. Kiemeli a kép olyan részleteit az eredeti képből, mint például az éleket, sarkokat és más finom pontokat, folyamatosan javítja azokat, majd újra integrálja őket az eredeti képpel, ezáltal olyan élőképet hozva létre, amelyeket a felhasználó könnyebben lát, még olyan brutálisan szélsőséges körülmények között is, mint amilyennel a tűzoltók találkoznak minden nap.

A FLIR FSX technológiájának továbbfejlesztése révén olyan extra előnyökre tehet szert az optikai hőképalkotásban, mely magasabb szintű hatékonyságot tesz lehetővé.

Mit jelent az MSX?

A FLIR A500f és A700f kamerái nem csak az FSX dinamikus képalgoritmussal van felszerelve, hanem az úgynevezett MSX technológiával is. Az MSX digitális képrészleteket ad a hőképekhez.

Az MSX képességekkel rendelkező hőkamerák valójában két kamerával rendelkeznek - egy hőkamerával és egy látható fényű kamerával – azaz egy tipikus digitális fényképezőgéppel. Minden alkalommal, amikor a kamera képet készít, a hőkép és a digitális kép is elkészül egyszerre. A beépített szoftver kivonja a legfontosabb látható képelemeket, mint például körvonalakat, szavakat, számokat és egyéb nagy kontrasztú élrészleteket-, és hozzáadja őket a hőképhez. Ez megkönnyíti a kép azonosítását.

Ez különösen akkor hasznos, ha a mentett képeket később nézi meg, vagy jegyzőkönyvet készít. Amikor a helyszínen tartózkodik, valószínűleg könnyen be tudja azonosítani a vizsgált tárgyat, de a referencia részletek nélküli hőkép elemzése és a tárgy azonosítása később kihívás lehet. Az MSX segítségével nem szükséges további digitális referenciaképek készítése, így megkönnyíti annak bemutatását az ügyfelek számára, hogy hol és mi a probléma.

Az MSX bármikor aktiválható vagy deaktiválható, és később is hozzáadható vagy eltávolítható a FLIR Tools® alkalmazásban. A hőkép és a digitális kép is mentésre kerül, így minden radiometrikus (hőmérsékletmérési) adat sértetlen marad.

Elérhető dokumentumok:

Link a FLIR hivatalos oldalára...

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR A500f/A700f fejlett intelligens hőkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − nyolc =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.