FLIR A8580 MWIR hőkamera

Új beépített négyállású meleg szűrőkerék lehetővé teszi a hőmérséklet könnyű mérését a kamera számára, akár 3000°C-ig.

Leírás

A FLIR A8580 MWIR nagyfelbontású hőkamera kategóriájában a legjobb képeket nyújtja ipari, katonai és gyártási K + F alkalmazásokhoz. Az 1,3 MP-es szenzor gyönyörű, éles képeket készít, míg az új, beépített négyállású meleg szűrőket tartalmazó kerék lehetővé teszi a hőmérséklet könnyű mérését a kamera számára, akár 3000°C-ig. A felhasználók maximalizálhatják a mérési pixelek számát a vizsgált objektumon az opcionálisan elérhető motorizált távoli fókusszal rendelkező objektívek segítségével, a standard kézi fókuszállítás és a mikroszkóp lencse opciója mellett. Ezen kívül a fókuszállítás optimalizálható annak érdekében, hogy a hőkamera pontos hőmérséklet-méréseket biztosítson anélkül, hogy tekintettel lenne a vizsgált objektum méretére vagy kamerától számított távolságára. A Gigabit Ethernet vagy a CoaXPress egyszerű, egyetlen kábellel történő csatlakoztatása teljes kameravezérlést tesz lehetővé, a FLIR Research Studio szoftverben pedig adatrögzítés valósítható meg, így a felhasználók minden korábbinál gyorsabban érthetik meg és elemezhetik az adatokat.

FEJLETT FUNKCIÓK AZ OPTIMÁLIS RUGALMASÁG ÉRDEKÉBEN

Jelentőségteljes hőkép adatokat képes rögzíteni a legigényesebb alkalmazások esetében is.

 • Győződjön meg képei élességéről az opcionálisan elérhető motorfókuszos objektívek automatikus és távoli fókusz állításával.
 • A magas hőmérsékletű tárgyak könnyedén mérhetők a belső négyállású szűrőkerék segítségével.
 • A továbbfejlesztett aktiválási és szinkronizálási képességnek köszönhetően rögzítse a szükséges adatokat akkor, amikor szüksége van rá.

KIVÁLÓ FELBONTÁS ÉS MÉRÉSI PONTOSSÁG

Készítsen pontos hőkép adatokat tartalmazó felvételeket.

 • Lenyűgöző 1,3 MP (1280 × 1024) felbontású hőképek elemzését és rögzítését teszi lehetővé a FLIR A8580 MWIR hőkamera.
 • Ez a kamera képes a hőkülönbség észlelésére <30 mK-ig, ± 2%-nál jobb mérési pontossággal.
 • Válasszon az objektívek széles skálájából, hogy biztosítsa a mérési pixelek maximális számát a vizsgálati tárgyon - függetlenül a mérettől vagy a kamerától mért távolságtól.
 • Képes a kis tárgyak pontos hőmérsékletmérésére az opcionális mikroszkóp lencsék segítségével, akár 4 μm/pixel térbeli felbontással.

EGYSZERŰSÍTETT ADATANALÍZIS, ADATMEGOSZTÁS ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS

Kezdje el az érdemi adatok gyűjtését és megosztását korlátozott felfutási idővel és egyszerű kapcsolatokkal.

 • A Gigabit Ethernet és a CoaXPress segítségével az összes kameraparaméter vezérelhető és a teljes radiometrikus hőadatok streamelhetők több mint 44 Hz-en.
 • Használja a FLIR Research Studio egyszerű Csatlakozás ➔ Megtekintés ➔ Rögzítés ➔ Elemzés munkafolyamatát a gyors hőkép eredmények kinyerése és elemzése érdekében.
 • Dolgozzon az Ön által kedvelt operációs rendszeren, majd ossza meg kollégáival az adatokat globálisan a kívánt nyelven.

 

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR A8580 MWIR hőkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =

Kérjen ajánlatot!

  Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

  A hiba elhárításán dolgozunk.