FLIR X8500sc MWIR hőkamera

A FLIR X8500sc akár 180 képkocka/másodperccel is képes nagysebességű hőkép rögzítésére 1280 x 1024 képpontos felbontásban valódi HD minőségben.

Leírás

A FLIR X8500sc egy rendkívül érzékeny, nagy sebességű, nagy felbontású MWIR kamera, amelyet tudósok, kutatók és mérnökök számára terveztek. A kutatáshoz és tudományhoz szükséges összes olyan funkcióval rendelkezik, mint például a kamerán lévő RAM/SSD felvétel vagy a négyállású motoros szűrőkerék. Ráadásul a HD felbontás és a nagy képfrissítési sebesség kombinációjának köszönhetően az X8500sc lehetővé teszi a kutatók számára, hogy teljes mértékben rögzítsék a jelenetet és nagysebességű eseményeknél megállítsák a mozgást – legyenek azok akár a laboratóriumban vagy a vizsgálati terepen.

NAGYSEBESSÉGŰ HD FELVÉTEL

A FLIR X8500sc akár 180 képkocka/másodperccel is képes nagysebességű hőkép rögzítésére 1280 x 1024 képpontos felbontásban valódi HD minőségben. Az úgynevezett ablakozásnak köszönhetően még gyorsabb képkockasebesség elérésére van lehetőség, mely akár 29 134 Hz-ig is terjedhet. Az ablakozás során a felhasználó beállít egy általa meghatározott ablak méretet, mely segítségével a teljes élőképnek csak egy részét elemzi. A teljes képkocka alatti 270 ns integrációs idő lehetővé teszi a stop-motion műveletet és a pontos mérést nagysebességű eseményeknél. Az X8500sc akár 36 másodpercet is képes rögzíteni a kamerán lévő RAM-ra anélkül, hogy egy képkocka is hiányozna. Az X8500sc a felvételeket RAM-ból is le tudja játszani vagy képes átmenteni a cserélhető FLIR DVIR SSD meghajtóra mindössze 90 másodperc alatt, mely után készen áll az új felvétel készítésére.

Speciális szűrési lehetőségek

A szűrők gyors cseréje érdekében a FLIR X8500sc hőkamerája négyállású motorizált szűrőkereket tartalmaz. Alkalmazzon spektrális szűrési követelményekre szabott egyedi hidegszűrőket. A kamera automatikusan felismeri a szűrő azonosítóját és a hozzá megfelelő kalibrációt.

Streamelés, szinkronizálás és kioldás

A FLIR X8500sc nagysebességű, 14 bites adatokat streamel az élőkép közvetítéséhez, elemzéséhez vagy rögzítéséhez. Ezt a hőkamerát kioldó funkciók jellemzik, amelyek ideálisak a nagysebességű, nagy érzékenységű alkalmazásokhoz.

Szoftver

Az X8500sc kamera zökkenőmentesen működik együtt a FLIR ResearchIR Max szoftverrel, lehetővé téve az intuitív megtekintést és rögzítést, valamint a hőkép adatok fejlett feldolgozását. A GigE Vision®/GenICam-kompatibilis Ethernet lehetővé teszi a ResearchIR vagy harmadik féltől származó szoftverek – például a Mathworks® MATLAB – csatlakoztatását és a felvételek lejátszását. Opcionálisan szoftverfejlesztői készlet (SDK) rendelkezésre áll, vagy használhat ipari szabványú GigE Vision eszközkészleteket is.

 

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR X8500sc MWIR hőkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.