FLIR XT2 hőkamera

A FLIR és a DJI stratégiai együttműködéséből született meg a második generációs drónra szerelhető hőkamera. Tekintse meg bemutató videónkat a Zenmuse XT2-ről!

Leírás

A FLIR és a DJI stratégiai együttműködéséből született meg a második generációs drónra szerelhető hőkamera. Tekintse meg bemutató videónkat az XT2-ről!

A DJI Innovations vállalat a repülő drónok gyártása területén piacvezető. Drónok széles skáláját kínálják kereskedelmi célokra, hőkamerás légi felvételek készítése céljából. Az első közösen fejlesztett termék is bemutatásra került, az új DJI Zenmuse XT2. A Zenmuse XT2 egyesíti magában a DJI összes iparágvezető kamerájának képstabilizátor technológiáját és integrálható a FLIR Tau2 hőkamerájával.

A drónok egyedülálló képessége, hogy segítségükkel a hőkamera vagy az érzékelő 3 dimenziós térben elhelyezhető, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy teljesen új perspektívát kapjon a világról. Véleményünk szerint minden, ami ahhoz vezetett, hogy a DJI világklasszissá váljon a mozgó fényképezés területén, tökéletessé teszi őket  a légi hőképalkotás feladatára is: stabil, intuitív és teljes mértékben integrált mobil alkalmazások.

A legfontosabb az együttműködésük szempontjából, hogy a felhasználók széleskörű alkalmazhatóságot várnak a hőkamerával felszerelt drónoktól, olyan kritikus kereskedelmi igényekhez mint pl.:

 • keresés és mentés
 • tűz ellenőrzés
 • 3D térképezés
 • mezőgazdaság
 • épület- és infrastruktúra ellenőrzés
 • elektromos áram infrastruktúra ellenőrzés
 • napelemel, napkollektor és szélerőmű ellenőrzés

A FLIR-nek és a DJI-nek számos alapvetően közös vonása van, amelyek ezt az együttműködést hihetetlenül megerősítik. Mindkét vállalat világvezető a saját szakterületén, kulturálisan vezérelt és elkötelezett a folyamatos innováció irányában. Végül mindketten olyan technológiákkal dolgoznak, amelyek újradefiniálták a különböző iparágakat szerte a világon. Egyedi erősségeik egyesítésével együtt újragondolják, mik a lehetőségek a drónok kereskedelmének területén az elkövetkezendő években.

Ez a kooperáció nagy lehetőséget nyújt, egy új termékcsoportot megteremtését ezen a virágzó piacon.

Tekintse meg bemutató videónkat!

 

További információért keressen minket alábbi elérhetőségeinken!

Vesszős Balázs,

szakterületi üzletkötő – termográfia

06 1 420 5883, ill. info@grimas.hu

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR XT2 hőkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =

Kérjen ajánlatot!

  Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

  A hiba elhárításán dolgozunk.