FLIR A8580 MWIR / SLS nagyérzékenységű hőkamerák

Leírás

A FLIR A8580 MWIR kamerák az ipari, katonai és gyártási K + F alkalmazásokhoz szükséges tűéles képeket, pontos hőmérsékletmérést és korszerű elemzési funkciókat biztosítják. Az 1,3 megapixeles detektor nagyfelbontású termikus képeket készít, míg a kézi és távfókuszos objektívek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy maximalizálják a célponton lévő mérési pixelek számát. Az egyszerű, egykábeles kapcsolat a Gigabit Ethernet vagy a CoaXPress segítségével teljes kameravezérlést és adatrögzítést biztosít a FLIR Research Studio szoftverben, így a felhasználók minden eddiginél gyorsabban elemezhetik és megérthetik az adatokat.

FEJLETT JELLEMZŐK AZ OPTIMÁLIS RUGALMASSÁGHOZ
Távoli indítást, szinkronizálási képességeket és kompatibilitást kínál a kézi és távfókuszos lencsék széles skálájával – beleértve a mikroszkóp lencséket is.

FELSŐ HATÁROZAT ÉS MÉRÉSI PONTOSSÁG
A HD felbontás, a precíziós fókuszálás és a beépített szűrőkapcsolás a magas hőmérsékleti tartományokhoz való gyors váltáshoz segítenek pontos, értelmes hőmérsékleti adatok gyűjtésében.

EGYSZERŰSÍTETT ELEMZÉS ÉS MEGOSZTÁS
A FLIR Research Studio egyszerű Connect-View-Record-Analyze munkafolyamata segít az adatok gyors összegyűjtésében és elemzésében, valamint a csapatával való együttműködésben.

Link a FLIR A8580 SLS / MWIR hivatalos oldalára…

Kérjen ajánlatot!