FLIR Duo Pro R drónos hőkamera

Az új standard a drónos hőképalkotásban. Professzionális drónos hőkamerás megoldás a Duo Pro R, mellyel a nap 24 órájában készíthet felvételeket.

Leírás

Az új standard a drónos hőképalkotásban. Professzionális drónos hőkamerás megoldás a Duo Pro R, mellyel a nap 24 órájában készíthet felvételeket.

Az új FLIR Duo Pro R egy kialakításban ötvöz egy nagy felbontású radiometrikus hőképalkotót, egy 4K színes kamerát és fedélzeti érzékelők rendszerét, így a világ legdinamikusabb kettős érzékelős képalkotó megoldásává téve a kisméretű drónokat.

 

Élvonalibeli drónos képalkotás

A kétféle élő video-kimenettel –analóg video vagy a mikro-HDMI– a “pilóták” válthatnak a repülés közben használt hő- és a színes kép megjelenítés között, vagy mindkettőt egyszerre is használhatják kép a képben üzemmódban, és választhatnak MSX® funkciós képeket is, miközben videót vagy állóképeket rögzítenek a két microSD kártyára.

* a Gremsy konzol nem tartozék

 

Beépített érzékelők a képek földrajzi címkézéséhez

A fedélzeti szenzorcsomagja a Duo Pro R-t önálló légi hőképalkotóvá teszi. A teljesen integrált GPS vevő, az IMU, a magnetométer és a barométer biztosítja az összes olyan adatot, amely szükséges ahhoz, hogy pontos ortomozaikot (geometrikusan korrigált légifotó) hozzon létre egy fedélzeti platformról, külső repülésvezérlők integrálása nélkül.

* a DJI S1000 nem tartozék

 

Könnyen konfigurálható és integrálható

Egyszerű konfigurálás Bluetooth-on keresztül a FLIR UAS alkalmazással iOS és Android operációs rendszerekhez, mely lehetővé teszi a “pilóták” számára a Duo Pro R konfigurálásást a felszállás előtt. Állítsa be a színpalettákat, a képoptimalizáló funkciókat, konfigurálja a PWM bemeneteket és a MAVLink interfészt, és kezdjen el felvételeket készíteni anélkül, hogy a számítógépet a magával kellene vinnie.

 

További információért keressen minket alábbi elérhetőségeinken!

_

Vesszős Balázs

szakterületi üzletkötő – termográfia

06 1 420 5883, ill. info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR Duo Pro R drónos hőkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + öt =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.