Leírás

Inspekt table asztali elektromechanikus szakítógép 10kN, 20kN, 50kN, 100kN, 250 kN maximális terhelhetőséggel.

A megbízhatóság és flexibilitás nagyon fontos elvárás volt az Inspekt table széria kifejlesztésekor. Mint a Hegewald & Peschke MPT GmbH minden termékénél, úgy itt is kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használják fel a vizsgálógép gyártásakor. 

Az Inspekt table szériánál a vásárló választhat az asztali és a külön álló kivitel között. A felhasználási igényektől függően kétféle kézi vezérlővel, azaz távirányítóval rendelheti a gépet. Az RMC7 típusú távirányító rendelkezik terhelés-út adatok kijelzéssel, ami lehetővé teszi a készülék külső számítógépet kikerülve történő használatát.

Az Inspekt table tipikus felhasználási köre a bejövő és kimenő termékek anyagvizsgálata az iparban, valamint anyagvizsgáló laboratóriumokban történő kutatás-fejlesztés.

Ezért is választható hozzá mechanikuspneumatikus, vagy hidraulikus befogó is, valamint rendelhető T-hornyolt asztallal is speciális készülékekhez.

Felszerelhető és csatlakoztatható nyúlásmérő a próbadarab alakváltozásának és szakadási nyúlásának pontos meghatározásához.

pontos és megbízható erőmérés minden esetben kiváló minőségű erőmérő cellák segítségével történik. Ezek olyan érzékelőkkel vannak felszerelve, melyek garantálják a beállítási és kalibrációs paraméterek automatikus felismerését. Az elektronika megengedi az 1. osztályú mérési pontosságot a DIN EN ISO 7500 szerint az erő 0.4%-ától 100%-ig. Opcionálisan elérhető a még nagyobb érzékenységű, 0.5 osztályú mérési pontosságú erőmérés.  

 

Technikai részletek megismeréséhez, kérjük tekintse meg prospektusainkat.

 

Amennyiben nagyobb teljesítményű, álló szakítógépek érdeklik, tekintse meg az Inspekt szériát.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Hegewald & Pescke GmbH

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inspekt table 10-20-50-100-250 kN asztali szakítógépek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

12 + 18 =

Kérjen ajánlatot!