Vezérlő és adatgyűjtő szoftver

A gyártó által fejlesztett LabMaster vezérlő és adatgyűjtő szoftver segítségével a szakítógép működtetését és mindenre kiterjedő beállítását átláthatóan, felhasználóbarát felületen tudjuk elvégezni, akár magyar nyelven is.

Leírás

A gyártó által fejlesztett LabMaster vezérlő és adatgyűjtő szoftver segítségével a szakítógép működtetését és mindenre kiterjedő beállítását átláthatóan, felhasználóbarát felületen tudjuk elvégezni, akár magyar nyelven is.

 A LabMaster szoftver segítségével az elvégzett vizsgálatok átlátható mappa-struktúrába menthetőek, melyből bármikor könnyen visszakereshetőek, kinyomtathatóak, vagy akár összehasonlíthatóak is az elvégzett vizsgálati eredmények.

A vizsgálati beállítások természetesen minden tulajdonságra vonatkozóan végrehajthatók. Így megadhatóak különböző vizsgálati sebességek egy vizsgálaton belül is, illetve különböző megállási, tartási kritériumok. A szoftver kiegészítők nélkül vezérli az automatikus nyúlásmérőt.

A megjeleníthető eredmények tekintetében is teljes mértékig személyre szabható a program mind azok megjelenítettsége, mind mértékegysége, mind sorrendje, mind decimális értéke szerint. Az eredményeket a szoftver a kiindulási adatok (próbatest méretei, vizsgálat típusa és beállításai) és a vizsgálat közben felvett mért értékek (erő, keresztfej helyzet, nyúlásmérő helyzet, idő) szerint számolja. Természetesen lehetőség nyílik egyéni számított eredmények létrehozására ugyanúgy, mint a rajzolt grafikon egy pontjából történő manuális eredmény létrehozására is.

 Hajlítóvizsgálat esetén a megfelelően megadott kiinduló adatok segítségével a szoftverszámolja a hajlítás szögét is.

A beállított vizsgálati folyamatok, eredmények, jegyzőkönyv módosítások sablonként, azaz helyi szabványként menthetőek. Ezeket megelőzően a gyár anemzetközi szabványok szerinti vizsgálati beállításokkal elkészített sablonokkal küldi a szoftvert, a vásárlói igényeknek történő felkészítés során.

 

Elérhető kiegészítő szoftvermodulok:

- LabMaster Ethernet 400Hz, 1000Hz adatfeldolgozás

- LabMaster SteadyRise2 hőmérséklet szabályzás

- LabMaster SmallBackup biztonsági mentés

- LabMaster Multiple Workplace többszörös elérés

- LabMaster Fracture Mechanics törés vizsgálat (ASTM 399, 1820 szerint)

- LabMaster Print to Word word-be nyomtatás

- LabMaster Data import and export adat import és exportálás

- LabMaster Video recording videókamerás vizsgálatfelvétel

- LabMaster Formula editor eredmények szabad programozása matematikai egyenletekkel

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

www.hegewald-peschke.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vezérlő és adatgyűjtő szoftver” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét − három =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.