Leírás

Elektromechanikus szakítógép digitális vezérléssel a legkülönfélébb lehetőségekkel, egyedi kivitelekben is.

Elérhető maximális teljesítményű típusok: 100, 150, 200, 250, 300, 400, 600, 1200, 2000 kN .

Az Inspekt széria kiemelkedően magas mechanikai precizitást nyújt az univerzális vizsgálógépek között a szerkezet merevségének és a legmodernebb vezérlő elektronikának köszönhetően. Ezek a felső kategóriás, robusztus gépek szinte bármilyen vizsgálati módszer elvégzésére alkalmasak meggyőző ár/érték arány mellett.

A vizsgálótér mérete személyre szabható az egyes szakítógépeknél a külső méretek megváltoztatásával, vagy akár egy, vagy több további vizsgálótér hozzárendelése is megoldható, ahogy ezen a lapon is megtekinthető.

 A gép alapfelszereltséghez tartozik egy távirányító, mely nemcsak a próbadarab behelyezésénél nyújt nagy segítséget, hanem kijelzőjén az út és erő adatok is figyelemmel kísérhetőek.

A típushoz kiválóan illeszthetőek automata, karos finomnyúlásmérők, vagy akár érintésmentes extenzométerek is.

Ezen túlmenően hőkamra is fölszerelhető a készülékre, mely egy karos, vagy sínes mechanizmus segítségével könnyen kihelyezhető a munkatérből, vagy behelyezhető oda. Amennyiben automata nyúlásmérő használatára is szükség van szobahőmérsékletű vizsgálatok esetében a hőkamrás vizsgálatok mellett, úgy ezzel a készülékkel egyszerűen és gyorsan helyet cserélhet a nyúlásmérő a kemencével.

A szakítógép elérhető mechanikus, vagy hidraulikus befogókkal is, melyeket minden esetben a vizsgálandó próbatest minőségéhez képest kell megválasztani.

Asztali kivitelű elektromechanikus szakítógépek megtekintéséhez kattintson ide, valamint hidraulikus szakítógépeink megtekintéséhez lépjen erre az oldalra.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

www.hegewald-peschke.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inspekt 100 kN -2000 kN szakítógépek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − hat =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.