Olympus DP27 digitális színes mikroszkópkamera

Egyszerűen kezelhető színes digitális kamera a tudományos célú mikroszkópos képalkotás különböző területeire.

Leírás

Egyszerűen kezelhető színes digitális kamera a tudományos célú mikroszkópos képalkotás különböző területeire.

főként dokumentációs, jegyzőkönyvkészítést igénylő és képelemzési feladatokra.

Kiemelkedő műszaki megoldásokat vonultat fel, mint például az ICC profil a színhűség javítására vagy a Field Update algoritmus a gyors élőképhez. Az Olympus DP27 kamera legnagyobb felbontása 2448 x 1920 pixel élőkép, és 5 megapixeles fotózott kép. Az érzékenység vagy a sebesség növeléséhez true-colour binning módok használhatóak. A DP27 nagy dinamikus tartománya biztosítja az egyedülálló képminőséget. A nagy felbontás, sebesség és színhűség garancia a hatékony és minőségi mikroszkópos munkára.

Tökéletes képek

Akár az automatikus expozíciós módot, akár a manuális kamerabeállítási módot használja (pl. fényerő, kontraszt, gamma), optimális képminőséget élvezhet már az élőképen. Minden kép automatikusan kalibrált és előkészíthető a képalkotás után szükséges formára, képjavító és szűrő funkciókra. A DP27 magas szintű ISO 400 érzékenysége révén az alacsony intenzitású jelek detektálására (például fáziskontraszt, sötétlátótér vagy sötéten festett minták) is tökéletes. A rendszer nagy dinamikus tartománya miatt a minta részletei élesek és élethűek. Az Olympus cellSens szoftver speciális algoritmusai segítségével minden rendszerhez egyedileg kalibrálhatóak az telepített kamerák, ami biztosítja, hogy a kiépítés minden esetben optimális.

Folyamatos és természetes élőkép

Az Olympus DP26 kamera progresszív scan módja minden támogatott felbontáshoz elérhető, amely kiküszöböli az olyan zavaró hibákat, mint például a csíkok vagy szellemképek, amelyek gyakran társulnak az interlaced eljárást alkalmazó kamerák képéhez. A leggyakoribb felbontásokon több mint 25 fps sebességű Full HD élőkép is elérhető, amely kényelmes és kellemes digitális élőképet biztosít. A teljes, 5 megapixel felbontású képek 1:1 megjelenítése speciális nagyfelbontású monitort igényel, ezen a nagy felbontáson a kamera 15 fps sebességet közvetít.

Kiváló színhűség – Olympus True Colour támogatás

A DP27 egyik legkiemelkedőbb jellemzője a valósidejű ‘true colour’ színhűség. Az online-ICC színprofil technológia alkalmazása garantálja a kimagasló képminőséget és a természetes, színhelyes képet, ahogyan az a mikroszkóp okulárján keresztül látható. E hatás felerősödik, ha a kamerát valódi, egyedülálló True Colour LED megvilágítást alkalmazó Olympus mikroszkóppal használják együtt.

Egyszerű kezelhetőség
A standard C-menetes illesztés egyszerűvé teszi a mikroszkópos telepítést. A FireWire™ technológia biztosítja a DP27 gyors és egyszerű telepítését a számítógépre vagy FireWire™ porttal szerelt laptopra.

A kamera képelemző szoftver segítségével automatikusan vezérelhető:

Stream szoftver

Képalkotó szenzor 2/3 inch színes CCD
Felbontás (max) 2448 x 1920 pixel
Effektív pixelek 5,05 MP (total: 5,24 MP)
Kiolvasási mód progresszív scan
Expozíciós idő Auto: 1/20,000s – 2s

Manuális: 1/20,000s – 8s

Élőkép kijelzés 15 fps @ 2448 x 1920 pixel
22 fps @ 1920 x 1080 pixel
30 fps @ 1224 x 960 pixel
Megjegyzések a folyamatos élőkép mentes a csíkozásoktól és a színi szellemképtől

 

További műszaki adatok a csatolt prospektusban találhatók.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olympus DP27 digitális színes mikroszkópkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.