KB 250/3000 BV Video univerzális keménységmérő

A KB BV Video széria lehetőséget biztosít mindegyik keménységmérési eljárás elvégzé­sére különböző terheléstartományok válasz­tási lehetőségével.

Leírás

A KB BV Video széria lehetőséget biztosít mindegyik keménységmérési eljárás elvégzé­sére különböző terheléstartományok válasz­tási lehetőségével.

A széria Brinell, Vickers, illetve opcionálisan Rockwell mérési eljárások végrehajtására lett fejlesztve egy berendezésen belül. Ez a gépsorozat KB Hardwin XL szoftverrel is felszerelt, így a szoftveres kiértékelés és jegyzőkönyv-készítés is segíti a vizsgálószemélyzet munkáját.

A vizsgálandó darab mérőfejhez történő állítása kézikerekes asztalmozgatás segítségével történik. Az élőkép ellenőrzésével található meg az a pont, ahol a vizsgálandó darab felülete éles lesz. A KB 250-3000 BV Video gépek esetében az élőképet a géphez csatlakoztatott All-In-One PC segítségével követhetjük, melyet az optikai rendszer felé szerelt 5 Megapixeles kamera tesz lehetővé. Opcionálisan elérhető a berendezésekhez optikai zoom rendszer is, mely egy objektív használata esetén szélesebb vizsgálati tartományt tesz lehetővé.

A KB 250-3000 BV Video konfigurációból igény esetén teljesen automata rendszerek is építhetők, ehhez elérhető opcionálisan teljesen automata XY asztalmozgatás, automata lenyomatkiértékelés automata fény- és zoom beállítással.

 

LED körfény

A vizsgálandó felület megvilágítása LED fénnyel történik, mely megfelelő fényerőt biztosít a pontos manuális vagy automatikus kiértékeléshez. A lenyomatok pixelpontos megjelenítésével a manuális kiértékelés is egyre pontosabbá válik.

Az adatok szoftverben történő mentésével a visszakövethetőség hosszútávon biztosított. A jegyzőkönyvkészítés pedig az előre definiált felhasználói riportsablonok használatával csak egy kattintás a vizsgálatok elvégzése után.

 

Terheléstartományok a különböző gépek esetében:

Bővebb információkért olvassa el a keménységmérés témájában írt szakcikkeinket:

Terhelés-ráadás zárt hurkú erőmérő cella vezérlésével

Korszerű Brinell keménységmérés

Korszerű Vickers keménységmérés

_

Kattintson, és tudjon meg többet a KB Prüftechnik saját fejlesztésű, kifeje­zetten keménységméréshez tervezett pro­fesszionális szoftveréről, mely különböző alkalmazás-specifikus szoftvercsomagokkal elérhető.

_

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Szabó Tamás,

szakterületi üzletkötő – keménységmérés

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

KB Prüftechnik

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KB 250/3000 BV Video univerzális keménységmérő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × négy =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.