Inspekt Solo asztali szakítógép maximum 2,5 kN-ig

Az Inspekt Solo univerzális anyagvizsgáló berendezés egy könnyűsúlyú szakítógép, mely egyszerű szabványos -, illetve ügyfélspecifikus vizsgálatokra lett tervezve.

Leírás

A termék kiemelkedő ár/teljesítmény aránya mellett könnyen is kezelhető. A LabMaster szoftverrel gyorsan és egyszerűen meghatározhatók a különböző anyagok anyagjellemzői.

Az Inspekt Solo legfeljebb 2,5 kN-os vizsgálati kapacitással az Inspekt Mini sorozat továbbfejlesztett változata, mellyel szabványos vizsgálat hajtható végre kis terhelés mellett. A korábbi DC motorok helyett egy új vezérlési koncepciót fejlesztettek ki szénkefe nélküli léptetőmotorokkal, melyeket alacsony kopás és optimalizált zajszint jellemez.

Alkalmazási területek

Az Inspekt Solo univerzális anyagvizsgáló berendezés különösen alkalmas az alábbi anyagok mechanikai jellemzőinek meghatározására:

 • kábelek
 • habok
 • elasztomerek
 • műanyagok
 • papírok
 • kartondobozok
 • szövetáruk
 • szerkezeti elemek

Az alkalmazási területtől függően az Inspekt Solo sorozat három különböző munkatér mérettel érhető el. Az „S” verzió ideális választás ciklikus nyomóvizsgálatok elvégzésére, akár fogászati implantátumok tesztelése céljából, míg az „L” verzió alkalmas tapadó felületek tépő vizsgálatának vagy elasztomerek szakítóvizsgálatának elvégzésére.

Terhelő keret

Az Inspekt Solo 2,5 kN-os terhelhetőségű kerettel lett tervezve. A keresztfej mozgatását szénkefe nélküli motor és holtjátékmentes hengerelt golyósorsó végzi.

Erőmérés

Az Inspekt Solo megbízható erőmérést tesz lehetővé egy nyúlásmérés elvén működő erőmérő segítségével, mely szenzoros csatlakozóval felszerelt, így automatikusan érzékeli a beállítási és kalibrációs paramétereket. Ezen felül az anyagvizsgáló gépnek speciális mérő elektronikája van, mely garantálja az 1-es osztályú mérési pontosságot a DIN EN ISO 7500-1 szabvány szerint a normál erő 0,2 – 100%-os tartományában. Opcionálisan 0,5-ös osztályú mérési pontosság is igényelhető a  Hegewald&Peschke Inspekt Solo univerzális anyagvizsgáló gépre.

 

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

www.hegewald-peschke.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inspekt Solo asztali szakítógép maximum 2,5 kN-ig” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 10 =

Kérjen ajánlatot!

  Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

  A hiba elhárításán dolgozunk.