Inspekt Duo szakítógép 5-10 kN-ig

Az Inspekt Duo egy sokoldalú kétoszlopos anyagvizsgáló gép 5-től 10 kN-ig terjedő mérési tartománnyal. Ez az Inspekt table blue széria továbbfejlesztett változata.

Leírás

Az Inspekt Duo széria ergonómikusan tervezett. A nagy alaplapnak köszönhetően lehetőség van olyan perifériás eszközök csatlakoztatására, mint az extenzométer és a biztonsági ajtók. Ezáltal a durva gyártási, valamint a steril laboratóriumi körülmények közötti használatra is alkalmas. A berendezéshez LabMaster anyagvizsgáló szoftver érhető el a gyors és megbízható vizsgálati eredmények kiértékelése érdekében.

Alkalmazási területek

Költség optimalizált könnyűsúlyú asztali szakítógép, mely alkalmas mind egyszerű mind specifikus szakító-, nyomó- és hajlító vizsgálatok elvégzésére különféle mintadarabok esetén, mint például a kábelek, műanyagok, elasztomerek, papírok, kartondobozok, higiéniai cikkek, textilek, rugók és fa. Az Inspekt Duo univerzális anyagvizsgáló gép használható továbbá elektronikai alkatrészek ciklikus vizsgálatára is, például dugók és kapcsolók esetében, valamint olyan orvosi eszközök vizsgálatára, mint  a fecskendők. A bútorgyártás iparában az Inspekt Duo alkalmas a kárpittartó csavarok szakítóvizsgálatára, bútorelemek nyomóvizsgálatára és textilek szabványos szakítóvizsgálatára is.

Terhelő keret és vizsgálati tér kiterjesztés

A kétoszlopos Inspekt Duo anyagvizsgáló gép két holtjátékmentes golyósorsóval van felszerelve orsóvédelemmel és innovatív szénkefe nélküli vezérlő motorral. Az újonnan fejlesztett vizsgáló gép két munkatérrel is elérhető, így optimálisan alkalmazhatók egyedi követelményekhez is.

 

 

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

www.hegewald-peschke.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inspekt Duo szakítógép 5-10 kN-ig” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.