FLIR Tools+ hőkamera szoftver

Az új, úttörő FLIR Tools+ átfogóbb, fejlettebb vezérlőelemek skáláját kínálja, hőképes vizsgálati és kutatási jegyzőkönyvek készítésé­hez.

Leírás

Az új, úttörő FLIR Tools+ átfogóbb, fejlettebb vezérlőelemek skáláját kínálja, hőképes vizsgálati és kutatási jegyzőkönyvek készítésé­hez.

A FLIR Tools+ a FLIR Reporter Pro és a FLIR BuildIR Pro helyettesítésére szolgáló továbbfejlesztett, költséghatékony jegyzőkönyvkészítő hőkamera szoftver.

 

ELŐNYEI:

 

Kézi infra/vizuális kép csoportosítás

Párosítja és csoportosítja a hőképeket és digitális fényképeket, függetlenül attól, hogy a különálló képek hogyan és mikor lettek eredetileg rögzítve

 

Radiometrikus panorámakép készítés

Az infra képeket és a digitális fényképet összemossa (MSX), tekintet nélkül a képek elkészülésének sorrendjére, így segítséget nyújt a teljes hőképen történő mérésre és jelölésre (minimum 30% átfedés)

 

Radiometrikus IR felvétel

Radiometrikus videofájlok és idő/hőmérséklet diagramok felvétele és lejátszása termikus videofelvételeken, időbeli jelölésekkel, AVI fájlba exportálható részletekkel.

 

Haladó jegyzőkönyvkészítés

A FLIR Tools+ egyesíti a FLIR Reporter teljesítményét továbbfejlesztettel sebességgel kiegészítve, ezáltal lehetővé téve a Microsoft Wordben történő jegyzőkönyv-készítést, ami 50%-kal meggyorsítja az eddigi folyamatot. Speciális elemzési adatok és részletes termikus képek lenyűgöző pdf dokumentumokban, amelyek nagyobb pontossággal mutatják az eltéréseket, trendeket és eredményeket

 

Tekintse meg bemutató videónkat a szoftver működéséről!

 

Letöltési link

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR Tools+ hőkamera szoftver” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − egy =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.