FISCHERSCOPE HM2000 és HM2000 S nanokeménységmérők

Kezelőbarát és nagy teljesítményű nano keménységmérő rendszer a Martens keménység pontos meghatározásához, az erő behatolási mélység eljárás után.

Leírás

Kezelőbarát és nagy teljesítményű nano keménységmérő rendszer a Martens keménység pontos meghatározásához, az erő behatolási mélység eljárás után.

FISCHERSCOPE® HM2000

A HM2000 sorozat 0,1 – 2000 mN közötti vizsgálóerő tartománnyal és kevesebb, mint 100 pm-es távolság felbontással rendelkezik. A HM2000 S típus, állványos kivitelben belépő szint a mikrokeménység mérésbe, ugyanakkor kiválóan alkalmas egyszerűen pozicionálható mérési tárgyakhoz.

Az automatizált mérési folyamatokhoz, a HM2000 típus programozható XY-asztallal és motoros Z-tengellyel rendelkezik. Mindkét változathoz rezgéscsillapító és különféle minta-pozicionáló szerkezetek érhetők el.

ISO 14577-1 és ASTM E 2546 szabványok szerinti vizsgálatokhoz.

Mikrokeménység mérőrendszerek

Ezentúl további paraméterek, mint pl. Vickers keménység, az anyagok rugalmas behatolási tényezője vagy kúszási viselkedése is meghatározhatók mikro- és nanotartományban. A fő alkalmazási területek közé tartoznak a lakkrétegek, galvanikus rétegek, keményanyag rétegek, polimerek, fémek és üvegek rétegei.

Adatok a gyártó honlapján

Helmut Fischer

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FISCHERSCOPE HM2000 és HM2000 S nanokeménységmérők” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 18 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.