Red Dot díjat nyert a T500-as széria

A 2018-as évben a FLIR a T500-as szériájával elnyerte a „Red Dot: Best of the Best” terméktervezési díjat.

Ez a második FLIR termékcsalád, mely egymást követő években el tudta nyerni a díjat: a T500-as hőkamera széria csatlakozott az Exx szériához, mely 2017-ben kapta meg a címet a felső kategóriás és csúcsminőségű termékdizájn elismeréseként. A „Red Dot: Best of the Best” az egyik legismertebb minőségjelző, mely 1955 óta minden évben díjazza termék dizájn kategóriában az úttörő tervezést és kivitelezést.

A kiváló ergonómiával és esztétikával rendelkező FLIR T500 termékcsalád nemcsak állítja, hanem bizonyítottan rendelkezik a professzionális felhasználóknak tervezett fejlett funkciók széles skálájával. A lézerrel támogatott autofókusz gyors, rendkívül pontos leolvasást tesz lehetővé, miközben a FLIR Vision Processing ™ kombinálja az IR felbontást, az MSX®-t és az UltraMax®-képet, hogy részletgazdag, nagy felbontású képet hozzon létre. A rázkódásmentes Dragontrail® érintőkijelző és a strapabíró külső váz biztosítja, hogy a legváltozatosabb ipari körülmények között is problémamentes legyen a készülék használata.

Ha többet szeretne megtudni a díjnyertes FLIR T500 termékcsaládról, a FLIR termékek helyi kapcsolattartója szívesen segít Önnek kérdései megválaszolásában:

Vesszős Balázs

szakterületi üzletkötő

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.