A FLIR brand és ami mögötte van

Professzionális infratechnológia - a FLIR Systems több mint 50 éves tapasztalattal a világelső az infra hőkamerák tervezésében és gyártásában.

Jelenleg több tízezer infrakamerát használnak világszerte a megelőző karbantartás, kutatás-fejlesztés, tesztelés, gyártásellenőrzés és a gépek átvilágítása során. A mai világban -mint minden más mérőberendezés terén- számtalan típusú hőkamera létezik. Viszont ilyen fejlődéssel és gyártmány fejlesztéssel a FLIR Systems egyedülállóvá nőtte ki magát az infratechnológiában. Mit is takar ez?

A FLIR-nek 4 gyártóegysége van világszerte: az Egyesült Államokban 3 városban - Portlandben, Bostonban és Santa Barbaraban - és Európában is további 3 városban: Stockholmban, Párizsban és Tallinnban folyik a gyártás. Emellett Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, az Egyesült Királyság területén, Japánban, Hong Kongban, Sanghaiban saját kereskedelmi irodával rendelkezik. Körülbelül 1300 infra-specialista dolgozik a cégnél. Viszonteladói hálózatán keresztül szolgálja ki a nemzetközi piacot, ill. látja el a kereskedelmi és terméktámogatási funkciókat is.

Az egyetlen cég a világon, amely 10 különböző területre kiélezve, több mint 40 típusú készüléket ajánl Önnek az ipar bármely területére. 

 

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.