FLIR Systems bejelentette az új garancia politikáját

2 év garanciát vállal a hőkamerákra és 10 év garanciát biztosít a hűtésnélküli mikrobolométer érzékelőkre minden kézi használatú termékeknél a megelőző karbantartás és építőipari vizsgálat területén.

 

Egyre több felhasználó találja meg az utat a FLIR termikus képalkotó rendszereivel a munkájában. Egyre szélesebb körben használják a prediktív karbantartási, elektromos és épületgépészeti vizsgálatok, a K + F, automatizálás, a biztonság és felügyelet, a tengeri, az autóipari és még sok más alkalmazási területe.

A vásárolt hőkamera egy fontos és biztonsági berendezés az emberek számára, és a felhasználók nap mint nap támaszkodnak rá a mindennapi munkájukban. Mivel a FLIR Systems ezt teljesen felismeri így piacvezető a hőkamerák területén. A FLIR eszközei nem csak a legfejlettebbek, hanem a legmegbízhatóbbak a piacon. A FLIR Systems tisztában van ezzel és a potenciális hőkamera felhasználók érdekében, javította a garanciális politikáját. Új kiterjesztett garancia politika Mostantól, a FLIR Systems ad egy teljeskörű 2 éves garanciát minden kézi hőkamerára, továbbá a hűtés nélküli mikrobolométerre nem kevesebb, mint 10 év garanciát nyújt. A fenti határidőn belül történő probléma esetén a FLIR Systems ingyenesen megjavítja vagy esettől függően kicseréli a teljes hőkamerát.

FLIR Garancia

"FLIR Systems több mint 50 éve gyárt hőkép alkotó rendszereket." - Mondta Guy Pas, EMEA FLIR Systems értékesítési alelnöke. "Nagyon aktívak és megbízhatóak vagyunk a teljes piacon, különösen az épület diagnosztikai hőkamerák területén"

"Azáltal, hogy 10 éves garanciát vállal a hőkamera szívében a hűtött mikrobolométer érzékelőre és teljes 2  év az egész termékre, ezáltal akarjuk megmutatni ügyfeleink számára, hogy teljes mértékben elkötelezett vagyunka lehető legjobb minőségben a legjobb áron. Ez az új garancia politika mutatja, még egyszer, hogy FLIR Systems világelső a hőképalkotásban. " FLIR Systems képes erre, hiszen a legtöbb hűtésnélküli mikrobolométer detektorok gyártó is egyben. FLIR Systems több éve megszerezte már azt a tudást, hogy a termékek nem csak nagy mennyiségű, hanem rendkívül jó minőségűek is. Ez teszi a FLIR Systems -et egyedülálló gyártóvá minden hőképalkotó piacon. Standard FLIR Systems garancia egy év a termék vásárlás első napjától. Annak érdekében, hogy e rendkívüli garancia feltételei teljesüljenek, a 2 év teljes a kamerára, és 10 év a hűtésnélküli mikrobolométer érzékelőre, a tulajdonosnak a FLIR hőkameráját regisztrálnia kell a FLIR Systems weboldalán. A regisztrációt a vásárlást követöen 30 napon belül teljesíteni kell, különben a normál jótállás lép érvénybe a termékvásárlás napjától. Ez az új politika érvényes minden FLIR kézi hőkamerára, a  hűtésnélküli detektorral felszerelt, és forgalmazott karbantartási és építészeti alkalmazásu rendszereknél. Ezek a következő modellek:

- A prediktív karbantartási alkalmazások:

o FLIR i3/i5/i7

o FLIR E30/E40/E50/E60

o TLIR T250/T335/T365/T425

o FLIR T620/T640

o FLIR P620/P640/P660

- Az építőipari alkalmazások:

o FLIR i3/i5/i7

o FLIR E30bx/E40bx/E50bx/E60bx

o TLIR B250/B335/B365/B425

o FLIR T620bx/T640bx

o FLIR B620/B660

 

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.