A FLIR Systems új MSX technológiája!

A FLIR Systems bemutatja a Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX) technológiát, amely egy részlet gazdagabb professzionális hőképet prezentál számunkra.

Innovatív tulajdonság az extrém módon részletgazdag hőképekhez

A FLIR Systems egy magas szintű technológiai szolgáltatást indít: Multi Spectral Dynamic Imagic (MSX). Ez az új technológia extrém módon részletgazdag képet produkál. Az MSX jobb textúrát hoz létre egy hőképben. Ennek az új technológiának köszönhetően több anomália detektálható, sokkal részletesebb elemzések készülhetnek és a konklúziók egy szempillantás alatt levonhatók.

Túlmelegedett biztosíték hőképe

Multi Spectral Dynamic Imagic (MSX)

Ez az új, jelenleg szabadalmaztatás alatt lévő technológia a FLIR egyedülálló beépített processzorán alapul, így rendkívüli valós idejű hőkép részletességet nyújt. Az MSX magába foglal egy valós idejű, látható spektrum meghatározással továbbfejlesztett hővideót. Ez kivételes termikus-világosságot eredményez, hogy kiemelje pontosan hol van a probléma. Az MSX könnyebb célazonosítást biztosít a radiometrikus adatok veszélyeztetése nélkül.Túlmelegedett biztosíték hőképe MSX technológiával

A hőkép minősége kiváló. Már nincs többé szükség külön digitális képre. A FLIR új MSX technológiás digitális kamera kidomborítja részleteket a termikus hőképekre és videókra.

Azonnali valós idejű eredmény

Az új MSX technológiának köszönhetően a hőképek élesebbnek látszanak, ezáltal gyorsabb a cél azonosítása, a riportokhoz nincs szükség kábelrengetegre, mindezek gyorsabb megoldási útvonalat biztosítanak.

Kandalló hőképe

FLIR T440 kandaló hőképe MSX

Kandalló hőképe MSX technológiával

 

Villamos csatlakozó hőképe

 FLIR T640 hőképe MSX

Vill. csatlakozó hőképe MSX technológiával

A felhasználók láthatják az MSX technológia eredményeit közvetlenül a kamera érintőképernyőjén valós időben.

Termográfia - Hőkamera - Hőkép - MSX technológia

 

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.