FLIR EST emberi hőképelemző megoldás

A FLIR legújabb fejlesztése egy bőrhőmérséklet-szűréshez használható szoftver, mely teljesen kompatibilis a FLIR T-sorozatú, Exx-sorozatú és A-sorozatú hőkamera családokkal, ezáltal gyorsabb megoldást kínálva a nagy forgalmú területek emberi hőkepelemző ellenőrzésére.

A FLIR Screen-ESTTM szoftver egy automatikus mérőeszközt biztosít, amely legfeljebb két másodperc alatt elvégzi az egyének megemelkedett bőrhőmérséklet elemzését a védett területre történő belépéseknél, az ellenőrző pontokon és más nagy forgalmú területeken, miközben megtartja az ajánlott társadalmi távolságtartási irányelveket.

"A kormányok és a vállalkozások szerte a világon keményen dolgoznak új folyamatok kidolgozásával a közegészség biztosítása érdekében a COVID-19 alapján, ideértve a radiometrikus hőkamerák használatát egy átfogó frontvonal-átvilágítási program részeként" - mondta Jim Cannon - a FLIR elnök-vezérigazgatója. "A FLIR Screen-EST szoftverrel és a hozzá fejlesztett kiegészítő csomaggal mostantól ezek a szervezetek növelhetik a belépési vonalak átvilágításának sebességét és pontosságát, miközben FLIR hőkamerákat használnak."

FLIR Screen-EST

*a video megtekintéséhez kattintson a képre

A FLIR Screen-EST szoftvert úgy tervezték, hogy automatikusan elvégezze a bőr hőmérsékletének mérését az egyének könnycsatornája közelében, azon  a szem-közeli területen, ahol leginkább összefüggésben van a test hőmérsékletével. T-sorozatú, Exx-sorozatú vagy A-sorozatú kamerákkal történő alkalmazás esetén a szoftver lehetővé teszi az egyének szűrését 50 százalékkal gyorsabban, mint a FLIR Systems jelenlegi kamera-átvilágítási módja, felgyorsítva az átvitelt. Ha a szoftver olyan bőrhőmérsékletet észlel, amely meghaladja a kiindulási átlag feletti küszöbértéket, akkor a Screen-EST értesíti a kezelőt és hallható riasztást jelenít meg vagy hangjelzést ad az EST monitoron. Az egyént ezután másodlagos orvosi szűrésre lehet tovább irányítani.

A bőrhőmérséklet-szűréshez szükséges hőmérési megoldások tervezésével és gyártásával kapcsolatos közel két évtizedes tapasztalat révén a Screen-EST automatikusan rögzíti a bőrhőmérsékleti mintákat az átlagos bőrhőmérséklet alapérték meghatározása céljából. Ezután további mintákat ad a nap folyamán. Ez a relatív hőmérséklet-szűrő módszer segít kiszámítani a test természetes hőmérsékleti ingadozásait, amelyeket a természetes biológiai és külső környezeti tényezők okoznak, ezáltal csökkentve a pontatlan leolvasások mennyiségét, amelyek felülírják az abszolút hőmérsékleti riasztórendszereket.

FLIR Screen-EST

A korábbi gyártású hőkamerákhoz firmware frissítés érhető el,
amelyek már tartalmazzák az EST screenelési módot.

A FLIR Screen-EST szoftver Windows alapú laptopokhoz és asztali számítógépekhez készült. Plug and play kapcsolatot kínál a FLIR hőkamerák számára, és néhány perc alatt telepíthető vagy eltávolítható. Ez további rugalmasságot biztosít a kezelők számára a könnyű mozgáshoz vagy a kamera gyors leszereléséhez más célokra, ideértve a létesítmények karbantartását vagy a gép ellenőrzését is.

 

FLIR szakterületi értékesítő mérnök: VESSZŐS BALÁZS / balazs.vesszos@grimas.hu

VektorosGrimasLogo-yellow

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Copyright 2019 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.