YXLON Tire CT kabin

Az YXLON Computer Tomográfia alapú Tire autógumi vizsgáló rendszere személy­gépjármű és teherautó gumikhoz lett tervezve.

Leírás

Az YXLON Computer Tomográfia alapú Tire autógumi vizsgáló rendszere személy­gépjármű és teherautó gumikhoz lett tervezve.

Az Y.CT Tire (autógumi) megbízható információkkal szolgál prototípusok és sorozatgyártásban előállított termékek belső szerkezetéről és a gyártási minőségének megbízhatóságáról. A berendezés által használt sordetektor nagy felbontású keresztmetszeti képeket készít a gumi egy részéről vagy a az egész gumiról.

A rendszer kiváló sűrűség differenciáló képessége lehetővé teszi a különböző gumiösszetevők beazonosítását. Abban az esetben, ha abroncsra szerelt gumit akarunk vizsgálni, az Y.CT Tire rendszer a megfelelő röntgenforrással rendelhető, amely képes a különböző gumiátmérőkön áthatolni és konfigurálható hagyományos röntgen csövekkel vagy lineáris gyorsítóval.

A rendszerhez opcionálisan kérhető a Tire Constraining Unit (TCU – gumi terhelő egység), amely lehetővé teszi, hogy az autógumikról valósághű több tengelyű terhelés közben röntgenfelvételeket készítsünk.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YXLON Tire CT kabin” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 − nyolc =

Kérjen ajánlatot!