YXLON Tire CT kabin

Az YXLON Computer Tomográfia alapú Tire autógumi vizsgáló rendszere személy­gépjármű és teherautó gumikhoz lett tervezve.

Leírás

Az YXLON Computer Tomográfia alapú Tire autógumi vizsgáló rendszere személy­gépjármű és teherautó gumikhoz lett tervezve.

Az Y.CT Tire (autógumi) megbízható információkkal szolgál prototípusok és sorozatgyártásban előállított termékek belső szerkezetéről és a gyártási minőségének megbízhatóságáról. A berendezés által használt sordetektor nagy felbontású keresztmetszeti képeket készít a gumi egy részéről vagy a az egész gumiról.

A rendszer kiváló sűrűség differenciáló képessége lehetővé teszi a különböző gumiösszetevők beazonosítását. Abban az esetben, ha abroncsra szerelt gumit akarunk vizsgálni, az Y.CT Tire rendszer a megfelelő röntgenforrással rendelhető, amely képes a különböző gumiátmérőkön áthatolni és konfigurálható hagyományos röntgen csövekkel vagy lineáris gyorsítóval.

A rendszerhez opcionálisan kérhető a Tire Constraining Unit (TCU – gumi terhelő egység), amely lehetővé teszi, hogy az autógumikról valósághű több tengelyű terhelés közben röntgenfelvételeket készítsünk.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YXLON Tire CT kabin” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × egy =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.