YXLON Compact öntödei CT kabin

A készüléket elsősorban öntödei alkalmazásra tervezték. Gyorsan és jól beállítható alak és méretazonosításra, pontos hibafeltárásra.

Leírás

A készüléket elsősorban öntödei alkalmazásra tervezték. Gyorsan és jól beállítható alak és méretazonosításra, pontos hibafeltárásra.

Az Yxlon CT Compact készülék tervezésénél egy letisztult, egyszerű berendezés kialakítása volt a cél, amely kedvező árfekvése mellett képes minden célfeladatot megoldani, amely egy öntödében felmerül.

Ezek a berendezések a jövőben forradalmasítják az első minta feladatok bonyolult és időigényes feladatát. Ráadásul mindezt magasabb szinten teszik, mert a mérőgép egyedi, viszonylag ritkán felvett mérőpontjait sosem lehet olyan pontosan 3D-ben rekonstruálni, mint a CT felvételeket.

A CT egymás utáni metszetképei sok ezer pontból hozzák létre az öntvény valódi alakját, illetve az esetleges hibákat valódi helyén és méretében képesek bemutatni.

A berendezés pillanatnyilag két kivitelben készül: 225 és 450 kV röntgen forrással, amely meghatározza az átsugározható anyagvastagságot.

Elérhető dokumentumok

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„YXLON Compact öntödei CT kabin” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő − 1 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.