X-RAY XUL és XULM XRF réteg­vastagságmérő és anyaganalizátor

A FISCHERSCOPE X-RAY XUL és XULM modellek kompakt röntgenfluoreszcens mérő­rendszerek rétegvastagság mérésekhez és anyaganalízishez.

Leírás

A FISCHERSCOPE X-RAY XUL és XULM modellek kompakt röntgenfluoreszcens mérő­rendszerek rétegvastagság mérésekhez és anyaganalízishez.

FISCHERSCOPE® X-RAY XUL® és XULM®

A mérőkamra alatti röntgenforrás és a detektor elrendezés által a mérendő tárgyak gyorsan és egyszerűen, közvetlenül az alátámasztáson pozicionálhatók.

XUL műszerek a kompakt kivitelük ellenére nagy térfogatú mérőkamrával rendelkeznek a nagyobb mintadarabok méréséhez. Különösen galvanizálással bevonatolt alkatrészek, mint pl. csavarok, csapok, anyák vagy dekoratív bevonatolások méréséhez alkalmasak. A galvanikus fürdők fémtartalma is egyszerűen és gyorsan analizálható.

Kis szerkezetek mérésénél a XULM típus kerül alkalmazásra. Ez egy mikro-fókusz csővel és egy automatikusan cserélődő kollimátorral és többszörös szűrővel van felszerelve. Ezáltal különösen alkalmas kis méretű tárgyak, mint pl. csatlakozók, érintkezők és huzalok, de nyomtatott áramkörök kézi méréséhez is.

Elérhető dokumentumok

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„X-RAY XUL és XULM XRF réteg­vastagságmérő és anyaganalizátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.