X-RAY XDAL rétegvastagságmérő és anyaganalizátor

A FISCHERSCOPE XDAL típusát rendszerint az árubeérkezési ellenőrzésekben, a gyártási felügyeletben, de a kutatás és fejlesztés területén is alkalmazzák.

Leírás

A FISCHERSCOPE XDAL típusát rendszerint az árubeérkezési ellenőrzésekben, a gyártási felügyeletben, de a kutatás és fejlesztés területén is alkalmazzák.

FISCHERSCOPE® X-RAY XDAL®

A szilícium drift-detektoros XDAL mérőrendszerek és mikro-fókusz csövek még alacsony koncentráció és vékony rétegek esetén is megbízható analízis eredményeket és rétegvastagság értékeket szolgáltatnak. Az XDAL műszerek cserélhető kollimátorokkal és szűrőkkel valamint gyors, programozható XY-asztallal vannak felszerelve. Ezzel meghatározott mérési pozíciók automatikusan megközelíthetők, és a sorozatmérések automatizálva végezhetők el.

Az XDAL típus jellegzetes alkalmazásai közé tartozik a kemény anyagrétegek analízise, pl. fúrókon és marókon, ötvözetek anyaganalízisei és nagyon vékony rétegek mérése az elektronikai és félvezető iparban. A repülés és űrhajózás terén „high reliability“ vizsgálatok vagy az elektronikai termékeknél alkalmazott RoHS szabványok betartásának ellenőrzése is elvégezhető az XDAL típussal. Ennél pl. a forraszanyagok ólomtartalma kerül meghatározásra.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„X-RAY XDAL rétegvastagságmérő és anyaganalizátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + tizenkettő =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.