X-RAY 5000 rétegvastagságmérő és anyaganalizátor

A Fischerscope X-RAY 5000 karimás mérőfejjel rendelkező sorozat kifejezetten a gyártósorba történő integrációhoz készült, akár 400°C mintához is.

Leírás

A Fischerscope X-RAY 5000 karimás mérőfejjel rendelkező sorozat kifejezetten a gyártósorba történő integrációhoz készült, akár 400°C mintához is.

FISCHERSCOPE® X-RAY 5000

Ez a karimás mérőfejjel rendelkező sorozat kifejezetten a gyártási berendezésekbe történő integrációhoz készült. Lehetővé teszi az ötvözetek folyamatos, roncsolásmentes inline-analízisét és a nagy felületű termékek legvékonyabb rétegeinek és rétegrendszereinek mérését, közvetlenül a gyártási folyamatban. Egy hűtött standard karima segítségével lehetőség van a vákuumkamrákhoz való csatlakozásra, ahol a beépített hűtő-körfolyamatnak köszönhetően magas szubsztrát hőmérsékletek mellett is lehetséges a mérés elvégzése.

A FISCHERSCOPE X-RAY 5000 típust pl. a fotovoltaikus iparban a különböző alapanyagok, pl. üveg, fém vagy műanyag CIGS, CIS vagy CdTe rétegvastagságának és összetételének meghatározására használják. Ezenkívül fémszalagok és fóliák vékony bevonatainak analíziséhez, valamint katódporlasztásos és galvanizáló berendezések gyártás-felügyeletéhez alkalmazzák.

Tekintse meg bemutató videónkat a műszer működéséről!

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„X-RAY 5000 rétegvastagságmérő és anyaganalizátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 3 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.