Sonatest VEO+ fázisvezérelt ultrahangos készülék

A Sonatest VEO+ fázisvezérelt ultrahangos készülék könnyen kezelhető, strapabíró kialakítással rendelkezik, mely kiváló képalkotásának köszönhetően hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít.

Leírás

A korábbi VEO fázisvezérelt ultrahangos hibakereső legjobb tulajdonságait megtartó új VEO+ a modern kor igényeinek kielégítésére lett tervezve, melynek köszönhetően a VEO+ megfelelő eszköz a kompozit alkatrészek, acél és ausztenites rozsdamentes hegesztések, szerkezetek vizsgálatához vagy a korrózió ellenőrzéséhez.

A Sonatest a VEO+ fejlesztése során a felhasználóra és a teljesítményre összpontosított. Az innovatív digitális technológiának köszönhetően négy fázisvezérelt konfiguráció áll rendelkezésre szoftver opcióként: 16:64PR, 32:64PR, 16:128PR vagy 32:128PR.

A Sonatest VEO+ alkalmazásai közé tartozik a hegesztés-, és a repedésvizsgálat, a korrózió okozta anyagveszteség feltérképezése, az űrkutatás és a kompozitok vizsgálata.

Jellemzők:

SMART technológia

A Veo+ kiváló adatátviteli képességekkel és felülmúlhatatlan számítási kapacitással rendelkezik. A Sonatest Veo+ készüléke gyors és pontos eredményeket biztosít a lenyűgöző 32 csatornás sugárformálásnak köszönhetően, amely a továbbfejlesztett digitális jelfeldolgozással együtt kivételes jel-zaj arányt biztosít.

Az adatfájl mérete nem jelent problémát a Veo+ számára, hiszen 64 bites Linux operációs rendszerrel működik, mely gyors 128 GB-os SSD memóriakapacitással rendelkezik, így lehetővé teszi a nagymennyiségű információ rögzítését egyetlen adatfájlban.

Intuitív menük és munkafolyamat

Az alkalmazás- és munkafolyamat vezérelt intuitív menürendszer segítségével a beállítás és a működés gyorsan természetessé válik. Az integrált súgók és a varázslók végig vezetik a felhasználót a szkennelés beállításának lépésein, míg az optimalizálást támogató tippek biztosítják, hogy a Veo+ mindig a legmagasabb teljesítményt nyújtsa.

Az ellenőrzési terv a kezelőnek 3D-ben mutatja meg, hogy a szondák hol helyezkednek el a vizsgált darabon, ezzel leegyszerűsödik a vizsgálat beállítása, továbbá támpontot ad a jegyzőkönyvek készítéséhez. Az adatok véglegesen rögzíthetők későbbi adatfeldolgozás és jelentéskészítés céljából.

Távoli vezérlés lehetősége az új VEO+-ban

A Sonatest Xpair szoftver alkalmazásával a Veo+ teljes mértékben használható és vezérelhető már akár távolról is, melyhez csupán hálózati kapcsolatra van szükség. A Veo+ mostantól Wi-Fi-s csatlakozási lehetőséget biztosít gyors GB Ethernet Porttal.

Az Xpair szoftver egy PC-alapú szoftveralkalmazás, mely lehetőséget biztosít az adatátvitel és a műszerek távvezérlésének kezelésére hálózati kapcsolattal rendelkező vizsgálati területeken. Ezenkívül az Xpair Cloud opcióval a felhasználó mobil vagy vezetékes internetkapcsolat segítségével hozzáférhet az 1000 km-re található kolléga műszerével készített vizsgálati eredményekhez.

UTstudio+

Az UTstudio+ átfogó felhasználói felülettel rendelkezik, melynek köszönhetően az adatelemzés és a vizsgálati fájlok felépítése természetessé és egyszerűvé válik. Az UTstudio+ segít a lenyűgöző jegyzőkönyvek készítésében a személyre szabható nézetek, vizsgálati kapuk, mérési eszközök vagy finomított színpaletták alkalmazásával.

Az UTstudio+ FMC-TFM-hez, fázisvezérelt ultrahangos vizsgálathoz és hagyományos ultrahangos technológiákhoz is használható, mely elképesztő dolgokat képes végrehajtani és elvégezni a továbbfejlesztett funkciók alkalmazásával.

A Sonatest VEO+ beszerzése esetén egy UTstudio+ licenszt ingyen szállítunk.

UTview

A Sonatest UTview ingyenes vizsgálati eredmény nézegető szoftverével lehetőség adódik a vizsgálati adatok és mérési eredmények különböző nézetekben történő nézegetésére olyan kollégák számára is, akik nem rendelkeznek UTstudio+ szoftver licensszel.

VEO-5

Multiscan

Gyorsan konfigurálható, multiscan nézetek széles skáláját jeleníti meg a képernyőn. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza a vizsgálathoz szükséges legfontosabb nézeteket, és a legjobban kihasználja a képernyőt. A szektor scan, felső, oldal és végnézetek mind kombinálhatók a többszörös A-Scan nézetekkel és a TOFD-el. A kurzorokat és a vonalzókat az indikációk beazonosítására használjuk a nézetekben, míg a mérési eszközök megadják a méreteket és a jelöléseket.

TOFD

A Veo+ analóg felépítéssel is rendelkezik a TOFD vizsgálatok számára, amely analóg szűrőket használ a Sonatest hibadetektorokból kifejlesztve. Ez párosul a legalacsonyabb jelerősítővel és zajszűrővel, nagysebességű adatfogadással és nagypontosságú kijelzővel, így kiváló minőségű TOFD scanneket láthatunk valós időben egyidejűleg a PA képpel. A Fázisvezérlés és a TOFD vizsgálatokat együtt tudjuk kiértékelni így sokkal nagyobb biztonságot és pontosságot kapunk a hegesztés vizsgálatnál. A beépített kiértékelő eszközök gyors és pontos értékelést tesznek lehetővé, amelyek beilleszthetők a jegyzőkönyvbe.

VEO-7
VEO-8

3D ScanPlan

A ScanPlan többféle szondát és scan típust is támogat, így lehetővé teszi, hogy több forrást felhasználva tudjunk gyorsan és pontosan tervezeteket készíteni. Válasszuk ki a megfelelőt a hegesztés geometriák széles választékából és jelenítsük meg a szondát a vizsgált darabon, ott ahol szeretnénk. Több ugrás távolság jelenik meg a 3D-s ScanPlan-en, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hegesztés vizsgálathoz megfelelő a lefedettség. Egyszerű referencia pontok vannak kijelölve az egyszerű érthetőség kedvéért és a szonda könnyen beazonosítható a vizsgált darabon. Több szonda típus is támogatott pulzus visszhang és dobás-elkapás: PA; TOFD vagy hagyományos UT. A ScanPlan egy értékes referencia a vizsgálati jelentés készítéséhez, a jelentés tisztán érthető kommunikálásához, és a vizsgálat részeként kerül elmentésre, a későbbi felhasználás céljából.

VEO-9

A Scan

A Veo+ támogatja a hagyományos ultrahangos vizsgálatokat is egyedülálló jelátalakítóval. A nagyfelbontású LCD képernyő gyors grafikon készítése biztosítja a rendkívüli pontosságot és a gyors interaktív hullámforma megjelenítését. Az LCD képernyő nagyfelbontásának köszönhetően a mérések tiszták, és könnyen olvashatóak és a széles képernyő formátum nagy megfigyelési területet tesz lehetővé a szkennernek. Az A-Scan nézet biztosítja, hogy a csúcsjel mindig látható, úgyhogy nem tudunk egyetlen hiba felett sem átsiklani.

Előnyt biztosít a vizsgáló számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hegesztés vizsgálathoz megfelelő a lefedettség. Egyszerű referencia pontok vannak kijelölve az egyszerű érthetőség kedvéért és a szonda könnyen beazonosítható a vizsgált darabon. Több szonda típus is támogatott pulzus visszhang és dobás-elkapás: fázisvezérlés; TOFD vagy hagyományos UT. A ScanPlan egy értékes referencia a vizsgálati jelentés készítéséhez, a jelentés tisztán érthető kommunikálásához, és a vizsgálat részeként kerül elmentésre, a későbbi felhasználás céljából.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonatest VEO+ fázisvezérelt ultrahangos készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × kettő =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.