Sonatest Prisma fázisvezérelt ultrahangos készülék

A Prisma (+TOFD funkcióval) a legújabb készülék, amelynek megalkotása során a Sonatest technikusai a kutatásra és termékfejlesztésre összpontosítottak.

Leírás

Egyszerű kezelhetőség, remek teljesítmény, fejlett funkciók jellemzik, és a masszív burkolat egyszerűséget, könnyű használhatóságot és megbízhatóságot kölcsönöz a felhasználó számára.

LETÖLTHETŐ MAGYAR NYELVŰ KATALÓGUS

A fejlett ultrahangos hibadetektor olyan rendkívül átfogó vizsgáló és mérőeszközt kínál a felhasználók számára, amely tovább upgradelhető TOFD és fázisvezérelt képességgel is. A telepítés bárhol elvégezhető, nem szükséges visszaküldeni az eszközt, kivonni a használatból, nincs kárba veszett idő.

Kategóriájában a legjobb méretű és felbontású kijelzőjének köszönhetően a Prisma intuitív és munkafolyamat-vezérelt felületet biztosít a végfelhasználó számára. Kiváló képkijelző képességét használva „Full screen/Teljes képernyő” módban lehetővé teszi, hogy a kijelző 100%-át használjuk a szkennelt kép megjelenítésére. Számos felület elérhető az összes szkennelési módban “lásd úgy a dolgokat, ahogyan szeretnéd”. Amplitúdóban, vagy mély C-szkennelésben a felületek szerkeszthetőek. Használja ki a fejlett felületi módok előnyeit, úgymint a simítást, a kontúrozás és az átlagolást, mely mind elérhető, növelve a jelminőséget.

A Prisma szigorú előírásoknak megfelelően lett kialakítva, kemény, ütésálló belső váz, a külső hatásokat elnyelő és IP66 besorolású borítás használatával, ami teljes védelmet biztosít a készüléknek a finom por és vízsugár által okozott károsodással szemben.

Alkalmazási területei:

  • hegesztési varratvizsgálat
  • korrózió feltérképezés
  • repülőgép ipari vizsgálatok
  • kompozit vizsgálatok

Elérhető dokumentumok

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonatest Prisma fázisvezérelt ultrahangos készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + öt =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.