Sonatest prisma fázisvezérelt ultrahangos készülék

A prisma (+TOFD funkcióval) a legújabb készülék, amelynek megalkotása során a Sonatest technikusai a kutatásra és termékfejlesztésre összpontosítottak.

Leírás

Egyszerű kezelhetőség, remek teljesítmény, fejlett funkciók jellemzik, és a masszív burkolat egyszerűséget, könnyű használhatóságot és megbízhatóságot kölcsönöz a felhasználó számára.

LETÖLTHETŐ KATALÓGUS

A fejlett ultrahangos hibadetektor olyan rendkívül átfogó vizsgáló és mérőeszközt kínál a felhasználók számára, amely tovább upgradelhető TOFD és fázisvezérelt képességgel is. A telepítés bárhol elvégezhető, nem szükséges visszaküldeni az eszközt, kivonni a használatból, nincs kárba veszett idő.

Kategóriájában a legjobb méretű és felbontású kijelzőjének köszönhetően a prisma intuitív és munkafolyamat-vezérelt felületet biztosít a végfelhasználó számára. Kiváló képkijelző képességét használva „Full screen/Teljes képernyő” módban lehetővé teszi, hogy a kijelző 100%-át használjuk a szkennelt kép megjelenítésére. Számos felület elérhető az összes szkennelési módban “lásd úgy a dolgokat, ahogyan szeretnéd”. Amplitúdóban, vagy mély C-szkennelésben a felületek szerkeszthetőek. Használja ki a fejlett felületi módok előnyeit, úgymint a simítást, a kontúrozás és az átlagolást, mely mind elérhető, növelve a jelminőséget.

A prisma szigorú előírásoknak megfelelően lett kialakítva, kemény, ütésálló belső váz, a külső hatásokat elnyelő és IP66 besorolású borítás használatával, ami teljes védelmet biztosít a készüléknek a finom por és vízsugár által okozott károsodással szemben. Alkalmazása jellemzően széleskörű, beleértve a hegesztési varratvizsgálatot, korrózió feltérképezést, repülőgép-ipari és a kompozit vizsgálatokat is.

_

Sonatest katalógus

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Szilágyi Gergely

szakterületi üzletkötő – ultrahangos vizsgálókészülékek

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonatest prisma fázisvezérelt ultrahangos készülék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 2 =

Kérjen ajánlatot!