Sonagel UH csatolóanyag termékcsalád

A termékcsalád bármely fémfelületen használható, segíti a szonda egyenletes mozgatását a durva, egyenetlen felületeken történő vizsgálat során.

Leírás

A termékcsalád bármely fémfelületen használható, segíti a szonda egyenletes mozgatását a durva, egyenetlen felületeken történő vizsgálat során.

A csatolóanyag tixotróp tulajdonságai kiváló nedvesítést és akusztikus átvitelt biztosítanak, és nem engedik a terméknek a vizsgálati terület egészére való kerülését. Ez nagyon gazdaságos, mivel csak a munkaterületet fedi le és nem az egész darabot, így különösen alkalmas függőleges és fej feletti felületeken történő vizsgálatra.

A Sonagel olyan vegyi anyagokból áll, amelyek még magas hőmérsékleten is nagyon lassan száradnak, miközben mentes az olyan veszélyes anyagoktól, mint pl. a VOC. Azonban tartalmaz egy olyan speciális nyomjelző festéket is, amely lehetővé teszi a területek ellenőrzését a lefedettség tekintetében, de a csatolóanyag ettől függetlenül nagyon könnyen eltávolítható egy gyengéd vizes lemosással vagy oldószeres törlőkendővel.

Termékpaletta
A Sonagel termékcsalád termékei vízbázisú, olajbázisú, paszta és por állagú (szuszpenzióvá hígítható), illetve magas hőmérsékleten is használható (LTHT) formában is kaphatók.

Sonagel O olajbázisú csatolópaszta

A Sonagel O egy stabil, rózsaszín/narancssárga csatolóanyag, amelyet ásványi olajok és zsírok helyettesítésére alkalmaznak, NDT környezetben. A szénhidrogén alapú Sonagel O megtartja a gél állapotát anélkül, hogy korróziót vagy száradást okozna a vizsgálati felületen. A gél lobbanáspontja 175° (PM), és -10°C és 75°C közötti hőmérsékleten használható. A Sonagel O 125 ml-es tubusos kivitele könnyen kezelhető, emellett elérhető (fogantyús) műanyag kannás 1 literes, 5 literes és 25 literes kiszerelésben is.

Sonagel W vízbázisú csatolópaszta

A Sonagel W egy stabil, tiszta, sárga színű csatolóanyag, amelyet kifejezetten ultrahangos ellenőrzésre terveztek. Nem mérgező és biztonságos a környezet számára. A Sonagel O 125 ml-es tubusos kivitele könnyen kezelhető, emellett elérhető (fogantyús) műanyag kannás 1 literes, 5 literes és 25 literes kiszerelésben is.

* Megjegyzés: a termék lobbanáspontja 160°C (PM). Ez különösen hosszú ideig magas hőmérsékleten történő felhasználás esetén fontos.

Sonagel D1 por állagú csatolóanyag

A Sonagel D1 fényes, sárga finom por, amely vízzel keverve stabil, tiszta sárga gélt képez, amelyet kifejezetten ultrahangos ellenőrzéshez terveztek. Az 1 kg műanyag vödrös kiszerelésű D1 por 20 liter szuszpenziót biztosít. Kifejezetten “helyszíni” vizsgálatokhoz tervezték, ahol nem praktikus a nagy kiszerelésű használatra kész csatolóanyagot cipelni.

Sonagel LTHT magas hőmérsékleten is használható csatolópaszta

A Sonagel LTHT egy sűrű, áttetsző csatolóanyag kifejezetten magas, akár 250°C-ig terjedő hőmérsékleten történő ultrahangos ellenőrzéshez. Nem mérgező és környezetkímélő. Könnyen eltávolítható oldószerekkel, például alkohollal, acetonnal vagy szénhidrogén desztillátumokkal. Veszélyes bomlás nem történik magas hőmérsékleten, a termék 300°C felett mindössze megolvad. Könnyen kezelhető, 1 literes műanyag vödörben kapható.

Elérhető dokumentumok:

Sonatest katalógus

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Baráth Richárd

szakterületi üzletkötő – ultrahangos vizsgálókészülékek

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Adatok a gyártó honlapján
Sonatest

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonagel UH csatolóanyag termékcsalád” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − egy =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.