Reference Chart Comparison

Hasonlítsa össze a mikroszkóp élő képeit vagy az ims Media Managerben elmentett képeket szabványos referenciaképekkel közvetlenül a képernyőn.

Leírás

Hasonlítsa össze a mikroszkóp élő képeit vagy az ims Media Managerben elmentett képeket szabványos referenciaképekkel közvetlenül a képernyőn.

A Reference Chart Comparison modulban átméretezheti a képeket és áttetsző rétegként egymásra helyezheti őket a referenciaképekkel.

Hasonlítsa össze az élő képeket gyorsan a szabványos referenciaképekkel
Hasonlítsa össze az ims Media Managerben elmentett képeket a szabványos referenciaképekkel
A vizuális összehasonlítás érdekében helyezze egymásra a képeket áttetsző rétegekként
Használja a saját referenciaképeit

 

Képek hatékony összehasonlításaVálassza ki a referenciatáblázatba rendezett képeket, amelyeket az ims galériaként helyez el az aktuális munkakép mellett. A közvetlen áttekintési lehetőség hatékonyabb munkát tesz lehetővé.
Használja a saját referenciaképeitHasználja fel a saját referenciaképeit, és futtasson le minden összehasonlítási feladatot egy helyen.
Használja a referenciaképeket áttetsző rétegekkéntNagyítsa vagy kicsinyítse a referenciaképeket, és az ims hozzáigazítja az eredeti kép méreteit. Közvetlen optikai összehasonlításhoz egyszerűen csak rétegezze rá az áttetsző referenciaképet az eredetire.
Mentse el a referenciaszámokat meta-adatokkéntA képek referenciaszámait exportálhatja vagy elmentheti az ims Media Managerben közvetlenül a meta-adatokkal együtt.

 

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Imagic

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Reference Chart Comparison” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + hét =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.