PMI-MASTER Smart spektrométer

Az első valóban hordozható, könnyű spektrométer kompromisszumok nélkül. Teljesítményben és pontosságban kiváló, külső fizikai behatásokkal szemben rendkívül ellenálló.

Leírás

Az első valóban hordozható, könnyű spektrométer kompromisszumok nélkül. Teljesítményben és pontosságban kiváló, külső fizikai behatásokkal szemben rendkívül ellenálló.

PMI-MASTER Smart egy kisméretű és könnyű (kb. 15kg) optikai emissziós spektrométer. A teljesen új fejlesztésű optikai rendszernek köszönhetően pontossága eléri, vagy akár meg is haladhatja az előd PMI-MASTER Pro típusét.

A leggyakrabban előforduló Fe, Al, Cu bázisú ötvözetek mellett még számos fémtípus mérésére alkalmas kalibrációtól függően.

Az akkumulátor teljesítménye kb. 200 mérésre elegendő.

 

A gyártó háromféle felhasználást különböztet meg:

 

1. Hordozható

A PMI-MASTER Smart kis méretéből és alacsony súlyából fakadóan egy személy számára is könnyen kézben hordozható. Ennek elősegítésére rövidebb, 3m hosszú optikai kábellel rendelkező vizsgálópisztollyal is rendelhető. A pontos analízisek elvégzéséhez elengedhetetlen az Argon védőgáz használata, így ehhez egy nyakba akasztható 1l-es Argon palack is beszerezhető, mely nagyjából 1 órányi munkához elegendő lehet.

 

2. Szállítható

A készülékhez és vizsgálópisztolyhoz rendelhető gyári dobozokkal könnyen és biztonságosan pakolhatóvá és szállíthatóvá válik a PMI-MASTER Smart. A dobozok összekapcsolhatóak és egy megfelelő gurulós kerettel vihetőek egyik helyről a másikra.

 

3. Mobil

Az eddigi mobil spektrométerekhez hasonlóan a PMI-MASTER Smart is rögzíthető egy gurulós keretre, melyen helyet kap a 10l űrtartalmú Argon palack és a vizsgálópisztoly tartója is. Így akár akkumulátorról, akár hálózatról kényelmesen üzemeltethető üzemben, vagy kültéren egyaránt, de összsúlya akkumulátorral együtt is jóval alacsonyabb lesz, mint a PMI-MASTER Pro típusé.

Választható vizsgálópisztolyok:

UVTouch vizsgálópisztoly

Szikra vizsgálópisztoly

Ív vizsgálópisztoly

 

Technikai adatok:

- Magasság: 235 mm

- Szélesség: 410 mm

- Hosszúság: 425 mm

- Súly: 15 kg

- Maximális teljesítmény: 500 W

- Akkumulátor: LiFePo4

- Akkumulátor teljesítménye: max. kb. 300 mérés

 

Optikai rendszer:

- Sík felületű Multi CCD optika (szabadalmaztatott karbonszálas platformon)

- Fókuszhossz: 300 mm

- Hullámhossz tartomány: 185 nm – 420 nm

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Hitachi

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PMI-MASTER Smart spektrométer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + három =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.