Olympus SZX16 sztereo zoom kutatómikroszkóp

Az Olympus SZX16 fejlett kutatásokhoz készült. 0.3 maximális numerikus apertúrájával (NA) élen jár a sztereomikroszkópok között, aminek köszönhetően 900 vonalpár /milliméteres felbontásra képes.

Leírás

Az Olympus SZX16 fejlett kutatásokhoz készült. 0.3 maximális numerikus apertúrájával (NA) élen jár a sztereomikroszkópok között, aminek köszönhetően 900 vonalpár /milliméteres felbontásra képes.

Az Olympus SZX16 fejlett kutatásokhoz készült. 0.3 maximális numerikus apertúrájával (NA) élen jár a sztereomikroszkópok között, aminek köszönhetően 900 vonalpár/milliméteres felbontásra képes. Ez az elképesztő felbontás (és páratlan nagyítás) hatékonyabbá és pontosabbá teszi a munkát, és több információ kinyerését teszi lehetővé a mintákból. Az Olympus SZX16 zoomaránya – 16.4:1. Ennek a fokozatmentes zoomnak és a parfokális objektívek legátfogóbb skálájának (0.5x, 1.0x, 1.6x & 2.0x) kombinációjával az SZX16 lefedi a makroszkopikus és mikroszkopikus nézet közötti tartományt, aminek segítségével láthatóvá válnak például a gyártott mikroeszközök ultraprecíz részletei.

 

Az új felbontás
Az Olympus SZX16 0.3 maximális numerikus apertúrája (NA) kiváló, 900 vonalpár/milliméter felbontást biztosít. Ennek köszönhetően ez a sorozat nagyobb rugalmassággal bír, és lehetővé teszi a finom mikroszkopikus szerkezetek, mint például a biológiai sejt alkotóelemek tisztán láthatóságát. Ilyen elképesztő felbontással (és páratlan nagyítással) még hatékonyabbá és pontosabbá tehető a munka, valamint a mintákból sokkal több információ nyerhető.

Tökéletes ferde megvilágítás
A legtöbb sztereomikroszkóp tükrök használatával hozza létre a ferde megvilágítást, ami egyenetlen és inkonzisztens kontrasztot eredményezhet a látómezőben. Az SZX2 LED-es megvilágító rendszere vékony lamellákból álló finom fényzár rendszer alkalmazásával ultrapontos és teljesen egyenletes ferde megvilágítást hoz létre. Ezek az egyedülálló rendszerrel az átlátszó minták ugyanannyira kontrasztosan láthatóak a teljes látómezőben.

3.5x – 230x nagyítás egyetlen könnyű mozdulattal! 
A legnagyobb varratmentes zoom arány és a parfokális objektívek legátfogóbb választékának (0.5x, 1.0x, 1.6x és 2.0x) kombinálásával az SZX16 mikroszkóp makroszkopikus nézetből mikroszkopikus nézetbe kalauzolja a felhasználót.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olympus SZX16 sztereo zoom kutatómikroszkóp” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × három =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.