Olympus SZ61 sztereomikroszkóp

Az SZ51 típusra épülő, kiváló optikai teljesítményű SZ61 zoom sztereomikroszkóp jól alkalmazható rutin- és igényesebb, dokumentálást igénylő ipari ellenőrzési feladatokra.

Leírás

Az SZ51 típusra épülő, kiváló optikai teljesítményű SZ61 zoom sztereomikroszkóp jól alkalmazható rutin- és igényesebb, dokumentálást igénylő ipari ellenőrzési feladatokra.

Rendkívüli mélységélességű és sík kép
A Greenough optikai rendszeren keresztülhaladó kép alacsony szögű konvergenciájának köszönhetően kiválóan sík és nagy mélységélességű képet ad.

 

Kiemelkedő zoom arány
A kategóriájában vezető nagyítási tartomány lehetővé teszi bármilyen minta gyors és kényelmes megfigyelését a legmegfelelőbb nagyításban.

 

ComfortView okulárok
Ez a teljesen új okulár konstrukció gyors és kényelmes megfigyelést biztosít a dioptria és a megfelelő betekintési távolság szabályozhatóságának köszönhetően.
LED-es megvilágítás
A világ első univerzális ráeső/átmenő fényű LED-es megvilágító állványa a LED technológia valamennyi előnyét magában foglalja. A szuperkeskeny, nagy fényerejű LED-ek sikeresen egyesítik az átmenő fényű megvilágítást és a rendkívül keskeny alapot, aminek köszönhetően a minták egyszerűen hozzáférhetőek és manipulálhatóak.Dokumentáció és elemzés
Az SZ61TR C-szerelésű portján keresztül Olympus digitális kamera csatlakoztatható a mikroszkópra. Az alkalmazási célnak legmegfelelőbb kameramodell több közül választható ki. Szoftvercsomagjaink között is megtalálható az egyedi igényeknek megfelelő, az egyszerű archiválástól az elemzésen át egészen az adatok jelentéséig terjedő funkciókkal.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olympus SZ61 sztereomikroszkóp” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc + 4 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.