Olympus GX-51 inverz fémmikroszkóp

Inverz ráesőfényű anyagvizsgáló mikrosz­kóp. kifejezetten rutin ellenőrzési feladatokra lett kifejlesztve. Minden gyakran használt funkció elölről érhető el, és a kialakítás megkönnyíti a használatot.

Leírás

Inverz ráesőfényű anyagvizsgáló mikrosz­kóp. kifejezetten rutin ellenőrzési feladatokra lett kifejlesztve. Minden gyakran használt funkció elölről érhető el, és a kialakítás megkönnyíti a használatot.

GX51 – Inverz ráesőfényű mikroszkóp. A GX51 mikroszkóp kifejezetten rutin ellenőrzési feladatokra lett kifejlesztetve. Minden gyakran használt funkció elölről érhető el és a kialakítás megkönnyíti a használatot, akár ülő, akár álló helyzetben végzi a kezelő a munkáját.

 

Ergonomikus
A vizsgálatok során akár ül, akár áll: a kezelőszervek ergonomikus elhelyezkedésének köszönhetően a mező és apertúra rekesz, a fókuszállító és fényerő beállító csavar kézre esik, míg a rugalmas tárgyasztal beállító a lehető legkényelmesebbé teszi a használatot.

 

Gyorsan váltható világoslátóterű/sötétlátóterű megfigyelés
A GX51 világoslátóterű, sötétlátóterű, Nomarski DIC és polarizált fényű megfigyelésre alkalmas. A világoslátótér/sötétlátótér kiválasztása rendkívül egyszerű, mivel egyetlen kar mozgatására van szükség, amely szintén kézre esik.Dokumentáció és elemzés
Az Olympus digitális fényképezőgépek az első porton vagy opcionálisan beszerezhető trinokuláris tubus oldalsó portján keresztül csatlakoztathatóak. Válasszon az alkalmazásnak leginkább megfelelő fényképezőgép-modellt. Egészítse ki szoftver csomagjaink közül az igényeinek megfelelővel, melyek az egyszerű archiválástól az adatok elemzésig és jelentések készítéséig terjedő funkciókkal rendelkeznek.

Optikai rendszer UIS2 (Universal Infinity System 2)
Megvilágítás beépített megvilágító rendszer
12V 100W halogén izzó
Fókuszáló mechanizmus tárgyasztalmagasság-állító mechanizmus koaxiális finom (2.5µm per osztás, 0.3mm per fordulat) és durvafókuszálóval; teljes fókusztartomány 20mm; fókuszsegéd funkcióval és állítható erősségű durva fókuszgombbal
Objektívrevolver cserélhető, négy-, öt- és hatpozíciós
Binokuláris tubus széleslátóterű 10x okulárokkal, FN22
Tárgyasztal Cserélhető, mechanikus
Méretek, tömeg 280 mm (szé) x 424.8 mm (ma) x 720.7 mm (mé);
Működési körülmények Beltéri használatra

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Olympus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olympus GX-51 inverz fémmikroszkóp” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − 2 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.