Olympus BX51 metallográfiai mikroszkóp

BX51/BX51M Ellenőrző és kutató upright mikroszkóp. Rugalmasság és kiemelkedő optikai teljesítmény. A BX51 mikroszkóp egyaránt alkalmas anyagtudományi feladatok elvégzésére, továbbá az elektronikus készülékek és félvezető alkatrészek alapos megfigyelésére.

Leírás

BX51/BX51M Ellenőrző és kutató upright mikroszkóp. Rugalmasság és kiemelkedő optikai teljesítmény. A BX51 mikroszkóp egyaránt alkalmas anyagtudományi feladatok elvégzésére, továbbá az elektronikus készülékek és félvezető alkatrészek alapos megfigyelésére.

BX51/BX51M Ellenőrző és kutató upright mikroszkóp. Rugalmasság és kiemelkedő optikai teljesítmény. A BX51 mikroszkóp egyaránt alkalmas metallurgiai, anyagtudományi feladatok elvégzésére, továbbá az elektronikus készülékek és félvezető alkatrészek széles választékának alapos megfigyelésére. Kitűnő ár/teljesítmény arányt nyújt, és kialakítása fejlett ergonómián alapul. A mikroszkóp kiváló minőségű optikával van felszerelve, amelyet a tartozékok teljes tartománya támogat.Az eddig ismert legrugalmasabb kutató mikroszkóp
Ha nem tudni, mit hoz a holnap – a BX51 mindenre készen áll, ami csak jöhet. Az alapkonfiguráció később igény szerint bővíthető különböző modulokkal. A BX51 a ráeső és átmenő fényű és megvilágítók széles választékával használható, alkalmas speciális kontrasztosítási technikákra, például tárcsás konfokális módszerre a legnagyobb felbontású képekért, tartozékok polarizált fényhez, mérőasztalok és sok minden más.Motorizált alkatrészek a maximális hatékonyságért
A BX51 egyedülálló moduláris felépítésének köszönhetően akár a későbbiekben is egyszerűen bővíthető motorizált alkatrészekkel. Választhatóak teljesen motorizált ráeső fényű megvilágítók és áthaladó fényű kondenzorok, szűrőkorongok a megvilágításhoz és megfigyelési fényutakhoz, motoros objektívrevolverek és tárgyasztalok. Minden kényelmesen kezelhető kézikapcsolóval vagy képalkotó szoftverünk segítségével vezérlehető.62 különböző objektív anyagtudományi alkalmazásra  – senki más nem kínál többet
Az objektív az optikai mikroszkóp központi része, mely íz anyagtudományi minták megvilágítására és megfigyelésére szolgál. A minták által támasztott bizonyos feltételeknek leginkább megfelelő objektív a legtöbb információt szolgáltató, legkiválóbb képminőség kulcsa. Az Olympus az objektívek legszélesebb választékát kínálja. Az univerzális objektívek valamennyi kontrasztosítási eljárásnak megfelelnek, ezeken kívül nagy és ultranagy munkatávolságú, infravörös, LCD vizsgáló és sok más objektív áll rendelkezésre.

Korlátlan hely a minták és speciális tárgyasztalok számára
A BX2M mikroszkóp állványok speciális kialakításának köszönhetően lehetővé teszi betétlemezek behelyezését az állványba, így maximálisra növelhető a hely, ahol a minták és speciális tartozékok, például fűtőhengerek tárolhatóak.

Digitális forradalom
Az Olympus digitális fényképezőgépek vezető gyártója. A mikroszkópokhoz speciális, professzionális fényképezőgépeket gyárt, melyek pontosan megfelelnek a mikroszkóp optikai rendszerének, így garantálja a legkiválóbb minőségű dokumentációt. A fényképezőgépek között találhatóak számítógéptől függetlenül vezérelhető, önmagukban álló modellek és nagy felbontóképességű élőkép funkciós fényképezőgépek.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

http://www.olympus-europa.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olympus BX51 metallográfiai mikroszkóp” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × öt =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.