MU80 AE ipari röntgenberendezés CT opcióval

Yxlon MU80 AE ipari röntgenberendezés CT opcióval nagy méretű autó- és repülőgépipari alkatrészek roncsolásmentes vizsgálatához.

Leírás

Yxlon MU80 AE ipari röntgenberendezés CT opcióval nagy méretű autó- és repülőgépipari alkatrészek roncsolásmentes vizsgálatához.

Kifejezetten nagy méretű repülőgépipari alkatrészek vizsgálatához tervezték. A rendszer kilenc-tengelyes mozgatási mechanizmusának és tágas vizsgálóterének köszönhetően nagyfokú rugalmasságot biztosít.

 

Jellemzők

 • Nagyméretű vizsgálótér segíti a tökéletes hozzáférést
 • Szinkronizált mozgatás a cső és a detektor között
 • Detektorhűtés a tökéletes képkészítés érdekében
 • Aktív ütközésvédelem
 • FeinFocus röntgencső a rendkívül nagy felbontású röntgen- és CT-felvételekhez
 • Személyre szabható rendszer, amely teljesíti a speciális alkalmazási igényeket

 

Az Yxlon MU 80 AE kiváló megoldás nagy méretű repülőgépipari alkatrészek értékelésére és sorozat ellenőrzésre. Ez a rugalmas ipari röntgenberendezés akár 800 mm átmérőjű, 1500 mm magas és 100 kg súlyú alkatrészt is képes vizsgálni, egy motoros továbbító egység segítségével. A kétajtós kialakítás lehetővé teszi a gyors be- és kirakodást, ezzel javítva a vizsgálati hatékonyságot.

A könnyen beprogramozható 2D radiográfiai vizsgálati sorozatok CT-opcióval kombinálhatók, amely háromdimenziós térfogat, illetve képszeletek ábrázolásával segíti a hibakeresést. A FeinFocus röntgencső és a 16” hűtött detektor nagy felbontású és kontrasztarányú röntgenképek, és magas minőségű CT-felvételek készítését teszi lehetővé, emellett további ellenőrző szoftverek elérhetők a precíz helyszíni ellenőrzéshez.

A többféle nézettel rendelkező automatizált ellenőrzési módok emberi beavatkozás nélkül is végbemennek. Csak be kell helyezni az alkatrészt, és meg kell nyomni a start gombot.

Az alábbi opciók tovább javítják a hatékonyságot:

 • Ellenőrző állomás a hatékony vizsgálati munkafolyamathoz
 • HeliExtend opció hosszúkás alkatrészek CT-vizsgálatához a képek összefűzése nélkül
 • Döntési tengely +/- 60° kifejezetten csővezetékek és csövek vizsgálatához

A biztonsági szempontból kritikus alkatrészek minőség-ellenőrzése érdekében az MU80 AE megfelel a jelenlegi repülőgépipari szabványoknak, pl.: MAI, Nadcap, ASTM és DICONDE.

Az Yxlon hosszú élettartamú és magas rendszerteljesítményű röntgencső-technológiájának köszönhetően az eredmények megismételhetők és megbízhatók. Az Yxlon MU80 AE minden speciális alkalmazási igényt kielégít.

 

Kompatibilis szoftverek

PXV5000

A PXV5000 szoftver esetében a kézi vagy programozott vezérlési módok közül választhat. A programozott üzemmódban a rendszer operátori beavatkozás nélkül fut. Csak töltse be a rendszert és nyomja meg a start gombot. A kalibráció könnyen integrálható az ellenőrzési programokba az optimális munkafolyamat és megbízható eredmények elérése érdekében.

 

Image 3500

Alkalmazhatósága a képfeldolgozó-eszközök széles skálájának köszönhető, beleértve a szűrőket, a szürke értékek skálázását, a jelöléseket és a HDR  élőképszűrőt, ami a felvételek feldolgozását és értékelését is rendkívül kényelmessé teszi.

A bonyolult szoftver eszköz automatikusan elvégzi, dokumentálja és archiválja a jelentéseket az ASTM E2737 szabványnak megfelelően, a digitális detektor teljesítményének megnövelése és a hosszú távú stabilitás érdekében.

 

AdResult

Az AdResult hosszú távú skálázható archiválási megoldást kínál, hatékony elemzési eszközökkel és archív navigátorral a képek kényelmes megjelenítése érdekében.

 

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén keressen bizalommal!

 

Szabó Tamás

szakterületi üzletkötő – radiográfia

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Adatok a gyártó honlapján

Yxlon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MU80 AE ipari röntgenberendezés CT opcióval” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + nyolc =

Kérjen ajánlatot!

  Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

  A hiba elhárításán dolgozunk.