MU56/59 gyártósorba építhető automata röntgenkabin

Megnövelt áteresztő képerősségű kabinok, robot beépítéssel (taktusidő 15-40 perc). Automatikus kiértékeléssel (ADR) nagy sorozatú vizsgálatokhoz.

Leírás

Megnövelt áteresztő képerősségű kabinok, robot beépítéssel (taktusidő 15-40 perc). Automatikus kiértékeléssel (ADR) nagy sorozatú vizsgálatokhoz.

Az MU56/59 dugattyúk és öntött alkatrészek szigorú szabványok (pl. ASTM, MAI, DICONDE vagy Nadcap) szerinti ellenőrzésére optimalizált. A modern öntödék három műszakban, 7/24 termelnek. A MU56/59 röntgensugaras rendszer megfelel ennek a nagy igénybevételű termelési kihívásnak. Az ellenőrzött alkatrészek manipulációját egy ipari robot kezeli, pontos pozicionálást és gyors ciklusidőket biztosítva.

Ajánlott alkalmazási területek:

  • Repülőgépipar
  • Autóipar
  • Öntödék

Szoftver

Az YXLON PXV5000 szoftver az MU56/59 röntgensugaras rendszer központi eleme, teljes körű automatikus vezérlést és képelemzést biztosít a gyártósorba épített röntgenvizsgálat során. Az ellenőrzési döntések meghatározott kritériumok alapján világosak és reprodukálhatók.

A PXV5000 szoftver esetében a kézi vagy programozott ellenőrzési módok közül választhat. A programozott üzemmódban a rendszer operátori beavatkozás nélkül fut. Csak töltse be a rendszert és nyomja meg a start gombot. A kalibráció könnyen integrálható az ellenőrzési programokba az optimális munkafolyamat és megbízható eredmények elérése érdekében.

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén keressen bizalommal!

Szabó Tamás

szakterületi üzletkötő – radiográfia

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Yxlon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MU56/59 gyártósorba építhető automata röntgenkabin” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 6 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.