Masterscan 700M és D-70 ultrahangos készülékek

A Sonatest Masterscan 700M és a D-70 ultrahangos vizsgáló készülékek áthatolnak a legnagyobb teljesítményigényű anyagokon is, így tökéletesek az olyan alkalmazásokhoz, mint a motorfejlesztés.

Leírás

A Sonatest Masterscan 700M és a D-70 magas minőségű ultrahangos készülékek, amelyek kézi vagy félautomata üzemmódban kitűnő eredményeket biztosítanak. Ezek a készülékek áthatolnak a legnagyobb teljesítményigényű anyagokon is, így tökéletesek az olyan igényes alkalmazásokhoz, mint a motorfejlesztés.

A termékünk kialakításában tükröződő Sonatest értékek és a Masterscan név több mint 80 éve garancia a kivételes teljesítményre és a robusztus konstrukcióra.

A Masterscan termékcsalád ezen előnyök zászlóshajója, és az újratervezett belső térnek köszönhetően egy alap konfiguráció beszerzése esetén a későbbiek folyamán bármikor továbbfejleszthető. Ez azt jelenti, hogy ez a készülék nem csak új funkciókkal rendelkezik, amelyek gyorsabbá teszik a mindennapi vizsgálatokat, hanem nagyobb rugalmasságot is biztosít az Ön vállalkozása számára, mely elengedhetetlen a mai versenykörnyezetben!

Az új Masterscan készülékekkel lehetőség van a felületi érzékenység, az anyagbehatolás (450 V-os impulzus - négyszög- és tüskehullám), valamint a jel-zaj arány javítására.

A Sonatest Masterscan alkalmazási köre sokrétű és kiterjedt, ilyenek lehetnek például az építőiparban vagy a feldolgozóiparban használt hegesztési varratok, a különböző fémalkatrészek (pl. motor) gyártásához használt kovácsdarabok vagy a világszerte működő öntödékben homokformák segítségével gyártott öntvények vizsgálata. A Sonatest Masterscannel ellenőrzéseket hajthat végre olyan korróziómegelőző bevonatokon, mint az ólomcsövek körül dolgozó vízvezeték-szerelők által vizsgált festékmunkák. A Sonatest Masterscan még az erőművek zavartalan működésében is segít, hiszen az elektromágneses akusztikus jelátalakítók hanghullámokat generálnak, amelyek a víz alatti gázvezetékeken keresztül haladnak, így elég erős rezgéseket okozva ahhoz, hogy felrázzák az utánuk következő elektromos berendezéseket.

A Masterscan D-70 olyan műszer, amely a roncsolásmentes anyagvizsgálók számára teljes mértékben funkcionális eszközkészletet kínál az ultrahangos vizsgálat elvégzéséhez minden alkalmazás esetén. A Sonatest D-70 készülék olyan funkciókat tartalmaz, mint a kódolt B-Scan vagy a haladó vastagságnaplózás Dryscan képességgel. A D-70 ultrahangos hibakereső hordozható készülékházzal rendelkezik, így bárhová kényelmesen magával vihet.

Masterscan D-70 specifikációja:

A Masterscan D-70 akkumulátorcsomaggal érkezik, mely 12 órás használati időt biztosít. A hordozható készülék vízálló tokkal érkezik, mely IP67-es besorolású védelemmel rendelkezik.

A D-70 méretei: 172 x 238 mm a fogantyút is beleszámítva, súlya pedig csak 1,7 kg az akkumulátorral együtt. Amennyiben a Li Ion 14400 mAH-es kapacitású akkumulátorcsomag nélkül szállítja a készüléket, az mindössze 1 kg súlyú.

A Masterscan D-70-es ultrahangos hibakereső kezelőfelülete több nyelvet is támogat, így a felhasználók rendelkezésére áll a világ minden táján.
A készülék USB foglalattal rendelkezik a nyomtatók, billentyűzetek és számítógépek csatlakoztatása érdekében.

A Masterscan 700M a végfelhasználónak egy csúcskategóriás keskeny sávú hibadetektort kínál, amely olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a teljes VGA kijelző, a szinkronizáló és proporcionális kimenetek, valamint a tüske- vagy négyzetimpulzusjelek bemenete.

Masterscan 700M specifikációja:

  • A 14,4 V-os lítium-ion akkumulátor akár 16 órán át is képes működni töltés nélkül.
  • IP67-es védelmet biztosító tokkal rendelkezik, mely véd a poros és vizes környezeti körülményektől.
  • A készülék méretei: (H X Sz X M) 145 x 255 x 145 mm, súlya 5 kg,
  • A készülék elején lévő USB aljzaton keresztül a mérési eredmények továbbíthatók nyomtatóra vagy számítógépre, továbbá az adatbevitel megkönnyítése érdekében USB-n keresztül billentyűzet is csatlakoztatható.
  • A Sonatest Masterscan 700M készülék szoftvere több nyelvet is támogat, melyek a teljesség igénye nélkül a következők: angol, francia, német, spanyol, olasz, holland, portugál, finn, svéd, török, héber, arab, thai kínai, thai koreai, litván.

További információk:

Sonatest Masterscan 700M ultrahangos hibakereső készülék

Sonatest Masterscan D-70 ultrahangos hibakereső készülék

Sonatest katalógus

Kérdés, érdeklődés esetén keressen bizalommal:

Baráth Richárd

szakterületi üzletkötő – ultrahangos vizsgálókészülékek

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Masterscan 700M és D-70 ultrahangos készülékek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + tizenhárom =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.