Markal Thermomelt HEAT-STIK hőkréták

Alacsony költségű megoldás a felületi hőmérsékletek pontos mérésére különböző fémeken és berendezéseken, acél- és vas­felületeken.

Leírás

Alacsony költségű megoldás a felületi hőmérsékletek pontos mérésére különböző fémeken és berendezéseken, acél- és vas­felületeken.

88 féle Fahrenheit és 33 féle Celsius hőmérséklet besorolásban kapható. Kitolható heggyel rendelkezik, mely kialakítás megakadályozza a kréta eltörését, biztosítja a kényelmet és hosszú élettartamot a műhelyben vagy terepen történő használat során. A kréta mérete 33%-al hosszabb mint a versenytársak termékei. +/- 1% Fahrenheit és +/- 3% Celsius pontossággal méri a hőmérsékleti értéket, nincs szükség detektorra és kalibrálásra.

Ideális alkalmazása: hajóépítő és javító iparban, vasút-iparban, hídépítésnél, fémiparban, acélművekben és raktárakban, kovácsműhelyekben és öntödékben, előfűtéseknél, hegesztés utáni hőkezelések során, közbenső hőmérséklet ellenőrzéshez, feszültségmentesítési és lágytási folyamatoknál. Megfelel a következő hegesztési kódoknak: AWS D1.1, ANSI/ASME Code B32.1 & B31.3, ASME Code Sec. I, III, and VII, NIST Traceable.

 

Rendelhető:

  • 73°C (cikkszám: 180-086472)
  • 101°C (cikkszám: 180-086526)
  • 149°C (cikkszám: 180-086625)

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a kréta színe nem része a funkcionalitásnak, mivel a hőmérséklet jele az olvadásban mutatkozik meg. A kréta akkor olvad el, amikor eléri a pontos hőmérsékletet A színindikátor változását figyelmen kívül kell hagyni.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Markal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Markal Thermomelt HEAT-STIK hőkréták” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.