MAGNATEST ECM Compact Edition (CE)

Magnetoinduktív örvényáramos berendezés – A MAGNATEST ECM (CE) egy rendkívül kompakt megoldás a magnetoinduktív örvényáramos vizsgálati feladatokhoz.

Leírás

Magnetoinduktív örvényáramos berendezés – A MAGNATEST ECM (CE) egy rendkívül kompakt megoldás a magnetoinduktív örvényáramos vizsgálati feladatokhoz.

A rendszer tartalmaz minden szükséges elemet egyben: az iparban már jól bevált strapabíró borítást, központi PC-t érintőképernyővel és Windows operációs rendszerrel, eddyAssist alkalmazási szoftverrel, illetve minden szükséges adapterrel és csatlakozó kábellel. A teljes rendszert telepítésre kész és konfigurált állapotban szállítjuk. Kizárólag a vizsgálótekercset és a vizsgálókábelt kell külön megrendelni és csatlakoztatni.

 

Jellemzők

- Kompakt megoldás magnetoinduktív örvényáramos anyagvizsgálati feladatokhoz

- A vizsgálati és telepítési paraméterek kényelmesen konfigurálhatók

- Online mért érték kijelzővel rendelkezik

- Telepítési és optimalizálási varázslók segítik a felhasználó munkáját

- A készülékbeállítások betöltése és mentése az eszköz háttértárán tárolódik

- Vizsgálati riportok

- Integrált, komplett rendszer, amely tartalmazza a vizsgálóberendezést, a központi PC-t Windows operációs rendszerrel és eddyAssist szoftverrel

 

A FOERSTER örvényáram modulok (ECM-ek) a fémből készült félig kész termékek és alkatrészek roncsolásmentes vizsgálatára szolgáló készülékek. Ezek a készülékek a sorozatgyártásban megfelelő minőségellenőrző rendszer kialakítására lettek tervezve, és mint olyan, installációs elemként szolgál gyárak létesítésénél. Specifikusan olyan esetekben alkalmas, ahol a fő elvárás a gazdaságosság, és a változatosság kevésbé fontos.

Az ECM-ek egyesével, de bármilyen kombinációban is alkalmazhatók, így rendkívül széleskörű igények kielégítésére van lehetőség a testreszabott megoldásokkal.

A ECM-ek alkalmasak egyes darabok bevizsgálására, de félkész termékek folyamatos tesztelésére is. Különböző osztályozási jelek használatosak (SORT S0=GO (JÓ), SORT S1=NOGO (NEM JÓ)), amelyek egyedi és folyamatos tesztelésnél is megfelelőek az egyes pontok osztályozására. Ehhez az ECM-eknek csak két külső vezérlő jelre van szükségük. Ha egyedi osztályozásra van szükség, egyedi hibajelzésre is van lehetőség (küszöbérték túllépés) minek kijavítása után folytatható a gyártás.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Foerster

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MAGNATEST ECM Compact Edition (CE)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × három =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.