HIROX HRX-01 videomikroszkóp rendszer

Az újonnan fejlesztett nagy felbontású 5.0 megapixeles CMOS kamerával ultra nagy felbontás érhető el, melyet az 50 képkocka per másodperces képfrissítési sebesség egészít ki, kristálytiszta képet eredményezve.

Leírás

Bemutatjuk a Hirox vadonatúj nagy felbontású kamerával felszerelt HRX-01 videómikroszkópját, mely az újonnan fejlesztett intelligens állványnak és a csúcsminőségű motorizált lencsének köszönhetően a digitális mikroszkópiát egy teljesen új szintre emeli. Mivel tudjuk, hogy minden ügyfél egyedi igényekkel rendelkezik, ezért speciális vizuális alkalmazásai területei szerint egyszerűen személyre szabhatja a legfejlettebb lencse, állvány, szoftver és PC használatával.

Az újonnan fejlesztett nagy felbontású 5.0 megapixeles CMOS kamerával ultra nagy felbontás érhető el, melyet az 50 képkocka per másodperces képfrissítési sebesség egészít ki, kristálytiszta képet eredményezve.

Élő HDR – automatikus élőkép optimalizálás

A HRX-01 mesterséges intelligencián alapuló szoftvere automatikusan választja ki az optimális megfigyelési beállításokat a megfigyelt területtől és darabtól függően.

Könnyű és gyors kezelőfelület

Egy különálló PC munkaállomás segítségével a végfelhasználónak lehetősége van a munkaállomás frissítésére a munkakörnyezet által meghatározott változatos szükségleteknek megfelelően. Így a belső IT szakemberek számára megvalósítható a munkaállomás karbantartása és biztosítása a belső hálózatra való csatlakoztatással.

A szoftver felület kompatibilis a Surface Studio és 4K PC-kkel.  Válassza a szükséges alkalmazási szoftvert és funkciókat a személyes preferenciák és minták alapján. A HRX-01 szoftver platform képes egyedi operátori jogosultságok létrehozására és mentésére a mindennapi használat megkönnyítése céljából.

Új nagy precizitású szabadon beállítható döntési szögű állvány - 0,05 µm-es pontosságú vezérlés

A Hirox egy teljesen új dönthető állványt készített, melyet többszörösen integrált szenzorral és egy nagy precizitású 80 mm-es motorizált Z mozgatási mechanizmussal szerelt fel.

Az XY asztal lehet manuális vagy motorizált is (50 x 50 mm vagy 100 x 100 mm) a teljesen automatikus működés eléréséhez. Az állványban továbbá beépített megvilágítás van elhelyezve, mely a HRX-01 szoftverrel vezérelhető, ezzel növelve a mikroszkóp teljesítményét. A rezgéscsillapító lábak még nagyobb stabilitást tesznek lehetővé a pontosabb mérések érdekében. A különböző magasságba és szögbe állítható szenzoroknak köszönhetően az ST-AS állvány valóban támogatja az intelligens és stresszmentes megfigyelést.

Többszörös megvilágítás képessége

Az ST-AS állvány kibővíthető többféle megvilágítási opcióval, mint például a transzmissziós megvilágítás, valamint lehetővé teszi az irányítható külső megvilágítás használatát is, mint például az újonnan fejlesztett duális oldalsó megvilágítást - ezzel a lehető legrugalmasabb megfigyelést biztosítva.

Megfigyelési szög szenzor

A dőlésérzékelő szenzor segítségével a HRX-01 szoftverben az aktuális szög értéke az élőképre kivetíthető, valamint azzal együtt el is menthető. Ennek a funkciónak köszönhetően növekszik a vizsgálatok reprodukálhatósága.

Nagypontosságú manuális állvány

A berendezéshez opcionálisan nagypontosságú manuális XYZ állvány is elérhető, mely jó ár/érték aránnyal rendelkezik.

Nagyméretű állvány

A nagyméretű állvány alkalmas terjedelmes minták megfigyelésére legyen szó annak méretéről vagy súlyáról. A kar magassága állítható Z és Y irányban is, valamint szükség esetén nagyméretű XY asztallal is kiegészíthető.

Élő fókusz

Ez az alapfunkció teljesen fókuszált képet hoz létre szinte azonnal a vizsgált területről még olyan tárgyak esetében is, melyeknél egy területen belül különböző magasságú pontok találhatók. Ennek a funkciónak a segítségével kiterjesztett megfigyelés hajtható végre, mélységélességi korlátok nélkül.

2D és 3D panoráma felvételezés

Csak válassza ki a vizsgálni kívánt területet és a képek valós idejű sorozatfelvétele automatikusan és zökkenőmentesen el fog indulni. A motorizált XYZ állvány segítségével elképesztően magas optikai felbontású, illetve látószögű képek készítése valósul meg. A panorámakép elkészítése után az összerakott kép megjelenik a szoftverben. A térképen egér segítségével kattintva az állvány a kijelölt területre ugrik.

2D mérés

Pontos és kalibrált valós idejű mérés a következő funkciókkal: hosszúság, terület, szög, átmérő és automatikus felület számítás. A kódolt optika és az erős szoftver kombinációjával az emberi tényezőkből fakadó hibák kiküszöbölhetők a megfelelő lencse, adapter és mérési skálák automatikus választásával és képernyőn való kijelzésével.

Excel jegyzőkönyv kattintásra

Excel jegyzőkönyv készítés egy kattintással, mely tartalmazza az elkészített képet mérési eredményekkel, statisztikával és kép beállítással. A jegyzőkönyv formátuma könnyen személyre szabható, így létre tudja hozni saját logóval ellátott jegyzőkönyvét. A HRX-01 és Windows közötti zökkenőmentes integráció nagy rugalmasságot biztosít.

3D mérés és profilozás

Egyszerűen válassza a profil szeletelésére alkalmas szoftverfunkciót a profil megjelenítse érdekében. Ennek a funkciónak köszönhetően lehetővé válik a 3D modell speciális részeinek mérése. A szoftver által létrehozott profil egy virtuális keresztmetszetként jelenik meg. A profil mérési funkció használatával egyszerűen mérhető a magasság, térfogat, érdesség, szög és körsugár mérése például 3 pontos kör kijelölés segítségével.

Tisztaságvizsgálat (ISO 16232 kompatibilis)

A szemcsék automatikus detektálásával a rendszer gyors döntési folyamatot biztosít a küszöbértékek alapján történő megfelelő/nem megfelelő válogatási képességének köszönhetően. A vizsgálatokról Excel alapú jegyzőkönyv készíthető, melyben a statisztikai adatok hisztogrammal és gyakorisági eloszlással automatikusan kalkulálhatók és kimutathatók. A szemcsék és sejtek alakjának mérése könnyen kivitelezhető legyen szó akár acél részecskékről vagy állati sejtekről.

Kiemelkedő felbontás, pontosság és használhatóság

A Hirox bemutatja legújabb mesterművét: az új motorizált HR-1020E telecentrikus zoom lencsét, mely a 40 éves optika gyártás és mérnökségi kiválóság eredménye. A HRX-01 rendszerrel együtt használva intelligens szenzorának köszönhetően a szoftver valós időben mutatja a lencse zoom értékeit, továbbá érzékeli a különböző fényadaptereket, regisztrálja az XY és Z pozíciókat mellyel a felhasználói élmény új megvilágításba kerül.

  • A nagy apertúrájú lencse szuper nagy felbontást és kristálytiszta képet biztosít.
  • Teljesen motorizált zoom lencse a könnyű kezelhetőség és továbbfejlesztett pontosság érdekében.
  • A telecentrikus lencserendszer torzítás nélkül biztosítja a precíz mérést.
  • Szélesszögű nagyfelbontású egyszeri megfigyelés 10x-es nagyítástól.

Tekintse meg bemutató videónkat a Hirox HRX-01 videomikroszkóp működéséről:

Bővebb információkat a csatolt angol nyelvű prospektusban, illetve a gyártó honlapján talál.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Hirox

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HIROX HRX-01 videomikroszkóp rendszer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy − egy =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.