Forcipol vezérlőegység

Ha csak manuális előkészítésre van szükség, a FORCIPOL vezérlőegységet fel lehet szerelni a FORCIPOL 102 és 202 csiszoló-polírozó gépekre.

Leírás

Ha csak manuális előkészítésre van szükség, a FORCIPOL vezérlőegységet fel lehet szerelni a FORCIPOL 102 és 202 csiszoló-polírozó gépekre.

A FORCIPOL eszközöket manuális, félautomata és programozható automata berendezések moduláris konfigurációjára tervezték. Ha a jövőben mégis automata működésre van szükség, a FORCIMAT automata fejek bármikor telepíthetők a helyére.

A modern érintőképernyős vezérlő az ergonomikus forgatógomb segítségével lehetővé teszi a paraméterek gyors és egyszerű beállítását, és növeli a termelékenységet. A tényleges tárcsasebesség és a működési idő digitálisan megjelenik a kijelzőn, minden paraméter megváltoztatható működés közben. Az utolsó paraméter beállítások eltárolódnak a memóriában. Egy hangjelzés értesíti az üzemeltetőt a folyamat befejezésekor. Az automatikus tárcsatisztítás és -szárítás funkció egyetlen gombnyomással aktiválható, így másodperceken belül tökéletesen megtisztított tárcsafelület érhető el. Az intelligens víztakarékos funkció segítségével az évek során jelentős mennyiségű víz takarítható meg.

A tárcsasebesség szabályzáshoz, működési időhöz, víz be/ki kapcsoláshoz és indítás/kikapcsoláshoz alkalmazható a FORCIPOL 102/202/TS gépekhez. Érintőpanellel irányíthatjuk az előoldalon és digitális kijelzővel és ergonomikus kapcsolóval a gyors és könnyű beállításhoz. Az utolsó beállítás visszaállítható a memóriából. Automata tárcsatisztítás és szárítás alkalmazható egyetlen gombnyomással. A vezérlőegység „Smart Water Saving” funkcióval van ellátva, a FORCIPOL 102/202/TS gépekkel kombinálható. Üzemkész állapotban szállítva.

 

FORCIPOL vezérlőegység
Működés: Manuális
Vezérlőegység: Érintőképernyős vezérlés
Program memória: Utolsó beállítások mentése
Manuális működési mód: Igen
Tárcsatisztítás és -szárítás Igen
Víztakarékos kivitel: Igen
Kompatibilis gépek: FORCIPOL 102 / 202
Sűrített levegő igény: Nem
Méret WxDxH: 20 x 20 x 39
Súly: 5 kg

Kérdés, érdeklődés esetén keresse kollégánkat bizalommal!

Kapcsolat: Majercsák László, szakterületi üzletkötő

Elérhetőségek: 06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Metkon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forcipol vezérlőegység” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − nyolc =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.