FLIR X6900sc nagysebességű hőkamera

A világ leggyorsabb, 640 x 512 felbontású, nagysebességű infravörös kamerája a tudomány, a kutatás és a mérnöki alkalmazások számára.

Leírás

A világ leggyorsabb, 640 x 512 felbontású, nagysebességű infravörös kamerája a tudomány, a kutatás és a mérnöki alkalmazások számára.

Az új generációs infravörös érzékelőknek köszönhetően gyönyörű, 1000 fps 640 x 512 teljes felbontású képet tud rögzíteni, akár 26 másodpercen keresztül. Fejlett triggerelést és szinkronizálást tesz lehetővé, így tökéletes keverékét adja a nagysebességű kamerák által rögzíthető képnek és a legújabb FLIR inravörös technológiával létrejövő infravörös képnek. A X6900sc hőkamerával akár sugárhajtóművek turbinalapátjainak dinamikus elemzésére illetve szuperszonikus lövedékek vagy robbanások megfigyelésére is lehetőség nyílik.

Kattintson a lövedékek vizsgálatatát bemutató videóért!

 

Nagy sebességű és mozgásérzékelős infravörös képalkotás egyidejűleg

Azoknak a kutatóknak, akik gyorsan mozgó célpontokat szeretnének vizsgálni “stop motion” technológiával, vagy egy adott pillanatban szeretnék megállítani a hőképet a gyorsan felforrósodó és lehűlő céltárgyak hőtani dinamikájának megfigyeléséhez, olyan hőkamerára van szükségük, amely többre képes, mint a gyors képsebesség elérése. Az igazi nagysebességű hőképalkotás gyors integrációs időt igényel -akár mikroszekundumokra lebontva- valamint 29.000 képkocka/másodperc adatrögzítési sebességre képes.

Tekintse meg bemutató videónkat a FLIR X6900sc hőkamera működéséről!

Bűnügyi, igazságügyi vizsgálatok hőkamera és gőz segítségével

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FLIR X6900sc nagysebességű hőkamera” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + tizenhat =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.