FISCHERSCOPE MMS PC2 asztali rétegvastagságmérő készülék

Az asztali multi-mérőrendszer alkalmas roncsolásmentes és nagy pontosságú réteg­vastagság méréshez, de alkalmazható anyag­vizsgálathoz is.

Leírás

Az asztali multi-mérőrendszer alkalmas roncsolásmentes és nagy pontosságú réteg­vastagság méréshez, de alkalmazható anyag­vizsgálathoz is.

FISCHERSCOPE® MMS® PC2

Integrált Windows™ CE operációs rendszerrel és hálózati tulajdonságokkal rendelkezik.

Az MMS PC2 közvetlenül a nagy képátmérőjű, nagy felbontású színes érintőképernyőn vagy egy billentyűzet és egér segítségével kezelhető. Az automatizált gyártási folyamatokba történő integrációhoz LAN és USB csatlakozókkal is rendelkezik. Ezenkívül max. nyolc párhuzamosan mérő szondával is felszerelhető.

Az MMS PC2 moduláris felépítése individuális műszerkivitelt tesz lehetővé. A műszer bármikor bővíthető. A bővítéshez modulok és szondák sokasága áll rendelkezésre. A feladattól függően, különböző mérési módok, mint az örvényáramos mérési elv, a mágneses vagy mágneses indukciós eljárás vagy az elektromos vezetőképesség mérésen alapuló eljárás kerül alkalmazásra. Csaknem az összes, fémre felvitt bevonat rétegvastagsága, valamint elektromosan nem vezető anyagokra felvitt fémes réteg rétegvastagsága mérhető vele. A műszerrel a színesfémek elektromos vezetőképessége és az ausztenites vagy duplex acélok ferrittartalma is meghatározható.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FISCHERSCOPE MMS PC2 asztali rétegvastagságmérő készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.