Fischer MP0 zsebméretű rétegvastagságmérő széria

Kicsi, kompakt és robusztus. Az MP0 széria műszerei egyszerűen, gyorsan, roncsolás­mentesen és a FISCHER-től megszokott pontossággal mérnek rétegvastagságot.

Leírás

Kicsi, kompakt és robusztus. Az MP0 széria műszerei egyszerűen, gyorsan, roncsolás­mentesen és a FISCHER-től megszokott pontossággal mérnek rétegvastagságot.

Csekély súlyának, kék háttérvilágítású LCD kijelzőjének és a kopásálló szondafejének köszönhetően a helyszíni alkalmazások ideális eszköze. A munkadarab geometriája és permeabilitása csekély befolyással van a mérési eredményekre. Ezenkívül a műszerek nem ferromágneses alapanyagok esetén egy szabadalmaztatott vezetőképesség-kiegyenlítéssel is rendelkeznek. Legyen szó sima vagy durva felületekről, még a legvékonyabb rétegek is nagy pontossággal mérhetők.

A műszerek vagy a mágneses indukción alapuló (PERMASCOPE), az örvényáramos mérési elven alapuló (ISOSCOPE) mérési eljárás vagy mindkét mérési elv (DUALSCOPE) alapján működnek. Legyen szó alumíniumról vagy vasról, az alapanyagot a mérőrendszer automatikusan felismeri, és kiválasztja a megfelelő mérési eljárást.

PERMASCOPE® MP0 típus integrált szondával, rétegvastagság méréshez acélon és vason.

DUALSCOPE® MP0 típus integrált szondával, rétegvastagság méréshez gyakorlatilag minden fémes alapanyagon.

 

Tekintse meg bemutató videónkat az MP0/MP0R termékcsaládról!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fischer MP0 zsebméretű rétegvastagságmérő széria” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 3 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.