Fischer DUALSCOPE FMP100-FMP150 kézi rétegvastagságmérők

A DUALSCOPE® FMP100/150 széria különösen nagy teljesítményű és felhasználó­barát mérőműszerei sokoldalú rétegvastagság-mérésekhez használhatók.

Leírás

A DUALSCOPE® FMP100/150 széria különösen nagy teljesítményű és felhasználó­barát mérőműszerei sokoldalú rétegvastagság-mérésekhez használhatók.

A mágneses indukciós és örvényáramos mérési elven alapuló eljárások valamint a nagy pontosságú szondák széles kínálatának köszönhetően ezt a műszert az igényes és gyakorta változó mérési feladatokra fejlesztették. Windows™ CE operációs rendszerrel, grafikus kezelőfelülettel, nagy felbontású érintőképernyővel, több ezer mérési feladatot befogadó tárhellyel és széleskörű kiértékelő és statisztikai funkciókkal felszerelve ideális megoldást nyújt a professzionális rétegvastagság-méréshez. Legyen szó autóiparról, galvanizálásról vagy eloxálásról, komoly korrózióvédelemről vagy finom rétegekről, ez a műszer mindenhol megfelel a pontosság és a megbízhatóság legmagasabb igényeinek.

DUALSCOPE® H FMP150 típus ezenkívül mágneses mérési eljárással is működik, és lehetőséget nyújt vastag, nem mágneses, de vezetőképes vasra és acélra felvitt vezetőképes rétegek valamint színesfémekre felvitt nikkelrétegek pontos méréséhez.

Tekintse meg bemutató videónkat az FMP100 műszertípusról!

Az opcionálisan elérhető FISCHER DataCenter IP (Inspection Plan) vizsgálati tervezőszoftverrel a személyi számítógépen egyedi vizsgálati tervek készíthetők és a mérőműszerre tölthetők. A felhasználót a mérőműszer lépésről lépésre végigvezeti a vizsgálati terv mérési folyamatán, és vizuális támogatást nyújt az eétárolt képekkel, vázlatokkal és műszaki rajzokkal. A mérési értékek rögzítése után az adatok visszatöltésre kerülnek a számítógépre, ahol kényelmesen és részletesen kiértékelhetők és jegyzőkönyvbe vehetők, mialatt a mérőműszerrel már új mérések végezhetők. Az FMP100 és FMP150 típusú mérőműszerek ezáltal multifunkcionális adatterminálokká válnak.

A készülékek az ISO 2178, ASTM D7091 és ISO 2360 szabványok szerint mérnek.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fischer DUALSCOPE FMP100-FMP150 kézi rétegvastagságmérők” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × öt =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.