Fischer COULOSCOPE CMS és CMS STEP asztali rétegvastagságmérők

A CMS/CMS STEP műszerek nagy pontosság­gal és gyorsan mérnek szinte minden fémes réteget –többszörös rétegeket is– tetszőleges alapanyagokon.

Leírás

A CMS/CMS STEP műszerek nagy pontosság­gal és gyorsan mérnek szinte minden fémes réteget –többszörös rétegeket is– tetszőleges alapanyagokon.

COULOSCOPE® CMS®

Coulometrikus eljárás alapján dolgoznak, rétegoldással. Az egyszerű és menüvezérelt kezelésnek köszönhetően, kiválóan alkalmasak a galvanizálási gyártás-felügyeletben történő alkalmazáshoz vagy a kész alkatrészek beérkezés-ellenőrzéséhez.

CMS® STEP típust egyedi rétegek és potenciálkülönbségek szabványos STEP tesztméréseihez alkalmazzák, pl. a többszörös nikkelrétegek minőségellenőrzésénél.

A STEP teszt (Simultaneous Thickness and Electrochemical Potential determination), az egyedi rétegvastagságok és egy nikkelréteg-rendszer elektrokémiai potenciálkülönbségének egyidejű meghatározását támogató mérési mód. A rétegvastagság mérés a coulometrikus eljárás alapján történik, a potenciál alakulását egy AgCl bevonatú ezüst normálelektród méri.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fischer COULOSCOPE CMS és CMS STEP asztali rétegvastagságmérők” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 13 =

Kérjen ajánlatot!

    Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

    A hiba elhárításán dolgozunk.