DroneSense FLIR Edition

A DroneSense FLIR Edition egy átfogó, valós idejű, küldetéskritikus szoftver, amely vizuális és hőképeket biztosít a drónpilótáknak és a helyszínen tartózkodó parancsnoknak.

Leírás

A DroneSense FLIR Edition egy átfogó, valós idejű, küldetéskritikus szoftver, amely vizuális és hőképeket biztosít a drónpilótáknak illetve a helyszínen tartózkodó parancsnoknak. A hőképek segítségével megtalálják a forró pontokat, átlátnak a füstön, és teljes sötétségben tárják fel a területet, továbbá képesek a másodperc törtrésze alatt döntéseket hozni élet mentés vagy a vagyon védelme érdekében. Ez az egyetlen forrásból származó, teljesen integrált szoftverplatform három különálló modult kínál, amelyek funkciói: drónvezérlés, valós idejű kommunikáció, helyszíni vagy távoli élő videó stream, a vagyonkezelés és a megfelelőség biztosítása. A legjobb az egészben, hogy a rendszer széles körben alkalmazható akár egyetlen kis drónnal végzett művelettől a legnagyobb nagyvárosi területeket pásztázó flottákig.

ADATBIZTONSÁG

Megfelel a FedRAMP-nek, az FBI büntetőjogi igazságszolgáltatási információs szolgálatának (CJIS) és a DoD biztonsági követelmények útmutatójának (SRG).

 • Az adatok biztonságának maximalizálása érdekében azokat biztonságos felhőalapú kormányzati kiszolgálón tároljuk.
 • Az Ön teljes nyilvántartási rendszere maga az Airbase, amely támogatja a hardver vagyonkezelést a repülési telemetria rögzítéséhez, a repülési órák naplózásához vagy akár online NOTAM-ok benyújtásához.
 • Lehetővé teszi a valós idejű adatok értelmezését, ami maximális rugalmasságot biztosít a felhasználónak.

DRÓN KOMPATIBILITÁS

Teljes mértékben kompatibilis mind a rögzített, mind a kivehető szenzor csomagokkal, és támogatja a legnépszerűbb márkákat.

 • A pilóta felület ugyanaz marad, akkor is, ha DJI M200 sorozatot reptet, vagy ha XT/XT2 infravörös hőkamerát alkalmaz más támogatott repülőgép márkával - nincs szükség további képzésre.
 • Maximalizálja a képalkotás rugalmasságát a kép a képben funkció egymás melletti nézetekkel, vagy a digitális kép és a hőkép kombinációjával.
 • Támogatja a kézi vagy autonóm repülést, és biztosítja a pilótának a telemetria rögzítését a repülés megbízhatósága és biztonsága érdekében.

MARADJON KAPCSOLATBAN

Használja az összes szoftverfunkciót az Ops Center Anywhere önálló hálózati eszközzel, akkor is, ha nem érhető el mobil lefedettség.

 • Valós idejű kommunikációt támogató hálózatot hoz létre távoli vagy offline környezetben.
 • Az intelligens élőképnek és a drónok közötti együttműködésnek köszönhetően a pilótáknak lehetőségük van az egy műveletben együttműködő összes drón képének megjelenítésére a redundancia vagy az ütközések megakadályozása érdekében.
 • Továbbá a kommunikáció javítása céljából használhatja a chat funkciót is.

Elérhető dokumentumok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DroneSense FLIR Edition” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 3 =

Kérjen ajánlatot!

  Amennyiben hibát talál az email küldésekor kérjük írjon közvetlenül az email címünkre: info@grimas.hu

  A hiba elhárításán dolgozunk.